Kuva: AOP

Netflixiin tulossa uusi scifi-sarja Game of Thronesin luojilta - ensimmäiset kuvat julki

30.09.2022 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

The Three-Body Problem julkaistaan ensi vuonna.

Netflixissä julkaistaan ensi vuonna uusi scifi-sarja The Three-Body Problem. Sarja perustuu samannimiseen Liu Cixinin romaaniin, joka on suomeksi nimeltään Kolmen kappaleen probleema. Paljon arvostusta saanut romaani on saanut myös kaksi jatko-osaa.

Projektia johtavat David Benioff ja D.B. Weiss, jotka tunnetaan aiemmin parhaiten Game of Thrones -sarjan luojina ja käsikirjoittajina. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kaksikko kirjoittaa sarjan Netflixille. The Three-Body Problemin kerrotaan kertovan tarinan ihmiskunnan ensimmäisestä kohtaamisesta alien-kansan kanssa.

Vielä ei ole tarkemmin tiedossa, missä kohtaa vuotta 2023 sarja tulee Netflixiin. Osa sarjan näyttelijöistä on jo paljastettu. Mukana ovat ainakin Benedict Wong (Doctor Strange), Eiza González (Baby Driver) ja Game of Thronesissa nähdyt John Bradley ja Liam Cunningham.

Sarjasta on julkaistu jo muutama ennakkomaistiaiskuva, jotka pääset näkemään alla olevasta twiitistä. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Ohjaajan paikalla nähdään ainakin Derek Tsang, joka tunnetaan parhaiten Better Days -elokuvastaan. Kyseinen elokuva sai parhaan vieraskielisen elokuvan Oscar-ehdokkuuden vuonna 2020.

Lue myös: Korealaiskauhun uusin tulokas on jo tekeillä - ihmisestä kehittyy uusi hirviömäinen otus

Lue myös: Netflixin odotettu fantasiaelokuva julkaistaan pian - uudella videolla huima suosio

Lähteet: Hypebeast, Engadget

Kilpailut

Uusimmat