Kuva: AOP / Shutterstock

Kevin Bacon menetti valtaosan omaisuudestaan pyramidihuijauksessa - "Kyllähän sitä tulee vihaiseksi"

11.10.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä muistelee SmartLess-podcastissa, kuinka menetti vaimonsa kanssa leijonanosan omaisuudestaan Ponzi-huijauksen seurauksena.

Näyttelijä Kevin Bacon, 64, kertoo SmartLess-podcastissa menettäneensä valtaosan omaisuudestaan vuonna 2008, kun Bernie Madoffin masinoima Ponzi-huijaus kaatui finanssikriisin seurauksena.

- Valtaosa rahoistamme oli Madoffilla, Bacon toteaa.

- Tämä oli ehdottomasti elämänopetus: jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se ei ole totta, näyttelijä jatkaa.

Madoffin Ponzi-huijauksena tunnettu pyramidihuijaus on tällä hetkellä maailman suurin pyramidihuijaus, jonka arvellaan olleen noin 65 miljardin euron suuruinen.

Bacon ei ole koskaan kertonut julkisuuteen tarkkaa summaa siitä, kuinka paljon hän menetti varojaan yhdessä vaimonsa Kyra Sedgwickin kanssa pyramidihuijauksessa. New York Postin mukaan summa saattaa kuitenkin olla miljoonia euroja.

Bacon kertoo podcastissa onnistuneensa saamaan osan menettämistään varoista takaisin. Hän mainitsee haastattelussa myös käynnissä olevan oikeustapauksen, jonka avulla osa uhreista saattaa saada korvauksia menettämistään tappioista.

Verkkosivusto Madoff Victim Foundin mukaan yli 40 000:lle uhrille on onnistuttu palauttamaan yhteensä yli neljä miljoonaa dollaria.

- Kyllähän sitä tulee vihaiseksi sun muuta. On kuitenkin myönnettävä, että oli paljon ihmisiä, joilla oli paljon huonompi tilanne, kuin meillä oli. Oli esimerkiksi vanhoja ihmisiä, joiden eläkevarat olivat täysin mennyttä, näyttelijä kertoo.

- Aina tulee olemaan joku, jolla on asiat vielä huonommin, Bacon summaa.

Madoff tuomittiin 150 vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen talousrikoksista. Hän menehtyi viime vuonna vankilassa 82 vuoden ikäisenä.

Lue myös: Näyttelijäpariskunta viettää 29. hääpäiväänsä - vaimo paljastaa nyt pitkän suhteen salaisuuden

Lue myös: Uuden kauhuelokuvan traileri onnistuu säikäyttämään - "Uskalsin juuri ja juuri katsoa"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat