Kuva: AOP / Matti Matikainen

Kiti Kokkonen jakoi harvinaisen kuvan puolisostaan - "Lempi-ihminen"

17.10.2022 21:15 - Iiro Myllymäki

Kiti Kokkonen ja Olavi "Olli" Tikka ovat pitäneet yhtä yli vuosikymmenen.

Näyttelijä Kiti Kokkonen, 48, on jakanut harvinaisen kuvan puolisostaan Olavi ”Olli” Tikasta, 56, Instagramissa. Sunnuntaian jaetulla kuvalla Kokkonen juhlistaa miehensä syntymäpäivää.

”Lempi-ihminen. Huomisen päivänsankari. Onnea rakas”, Kokkonen kirjoittaa.

Julkaisun voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Kaksikko ei useinkaan näyttäydy pariskuntana julkisuudessa, mutta he antoivat viime vuonna Apu-lehdelle yhteishaastattelun. Tikka on työskennellyt muusikkona muun muassa Hevisaurus-lastenheviyhtyeen keulahahmona. Hevisaurus saattoi Tikan ja Kokkosen yhteen. Helsingin Peacock-teatteriin tehtiin Hevisaurus-musikaali vuonna 2010, ja Kokkonen oli mukana näyttelijänä. Tämän yhteisprojektin myötä rakkaus syttyi, ja sittemmin pari on työskennellyt tiiviisti yhdessä muun muassa Tanhupallo-suosikkihahmon parissa.

Alkuun Kokkonen sanoo olleensa ehkä liiankin innokas. Hän kertoi Avulle, että lähti Tikan vuoksi mukaan pukuhuoltajaksi Hevisauruksen keikoille.

- Ehdin roikkua mukana hetken aikaa, koska Olli oli niin hienotunteinen. Sitten tajusin, ettei tässä ole mitään järkeä. Toinen on väsynyt keikan jälkeen ja itse kyselen energisenä, että mitäs nyt tehdään. Silloin olimme yhdessä ehkä liian tiiviisti, mutta se johtui alkuhullaantumisesta. Nyt osaamme antaa toisillemme tilaa ja ymmärrämme toistemme ammattia paremmin, Kokkonen kertoi.

Samassa haastattelussa Kokkonen kuvaili kumppaniaan hänen turvasatamakseen ja tukipilarikseen.

Kokkonen ja Tikka edustivat yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2018.

Lue myös: Kiti Kokkonen auttoi Joonas Nordmania luomaan hahmon Ere Kokkosena: "Kaikkein samaistuttavin henkilö"

Lähde: Apu

Kilpailut

Uusimmat