Kuva: AOP

James Corden sai porttikiellon ravintolaan käytöksensä takia - sitten mies tarttui puhelimeen

19.10.2022 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Tunnetun ravintolan omistaja syytti Cordenia asiattomasta käytöksestä tarjoilijoita kohtaan.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Talk show -isäntä ja näyttelijä James Corden, 44, sai porttikiellon New Yorkissa sijaitsevaan tunnettuun Balthazar-ravintolaan. Syynä oli miehen loukkaavaksi tulkittu käytös. Ravintolan omistaja Keith McNally kertoi Instagram-päivityksessään, että Corden käyttäytyi ikävästi ravintolan henkilökuntaa kohtaan. Nyt tilanne on edennyt siihen, että Corden on saanut anteeksipyynnöllään porttikiellon kumottua. Asiasta kirjoittaa muun muassa Metro.

McNally kertoi ensin sosiaalisessa mediassa kahdesta tapauksesta, joissa Corden oli käyttäytynyt asiattomasti. Hänen mukaansa koomikkotähti on ollut huonoiten tarjoilijoille käyttäytyvä asiakas yli 25 vuotta toimineen ravintolan historiassa. Ravintoloitsija kertoi ensin kesäkuussa tapahtuneesta välikohtauksesta.

”Corden oli erittäin ilkeä. Hän sanoi: ’Antakaa meille toinen kierros juomia nyt heti ja maksakaa puolestamme myös aiemmat juomamme. Jos teette näin, en kirjoita ikäviä arvosteluja Yelpiin’”, McNally kirjoitti.

Toinen tapaus sattui ravintolan omistajan mukaan lokakuussa, kun Corden väitetysti oli tyytymätön vaimonsa saamaan omelettiin ja laittoi kokit tekemään annoksen uusiksi.

”Valitettavasti annos tuotiin ranskalaisten eikä tilatun salaatin kanssa. Tällöin James Corden alkoi huutaa kuin hullu tarjoilijalle. ’Et osaa tehdä työtäsi! Ehkä minun pitäisi mennä keittiöön ja tehdä munakas itse’”, McNally kirjoitti.

Tilanteiden takia ravintolanpitäjä päätti kieltää Cordenin tulon Balthazariin. Asiassa tapahtui käänne, kun Corden McNallyn mukaan päätti pyytää anteeksi. Ravintoloitsija kertoo asiasta toisessa Instagram-päivityksessään.

”James Corden juuri soitti minulle ja pyysi kovasti anteeksi. Koska olen mokannut itse useammin kuin moni muu, uskon toisten mahdollisuuksien antamiseen”, ravintoloitsija kirjoittaa.

Päivityksen lopuksi mies vielä toteaa, että ”kaikki on annettu anteeksi”.

James Corden on toiminut seitsemän vuoden ajan The Late Late Show -ohjelman juontajana, ja hänet tunnetaan erityisesti ohjelmansa Carpool Karaoke -osiosta. Kyseisessä osiossa mies kyyditsee musiikkimaailman suurimpia tähtiä autolla ja laulaa heidän kanssaan heidän kappaleitaan. Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että Corden jättää talk show -ohjelmansa juontamisen vuonna 2023.

Lue myös: Kohu James Cordenin "aasialaisvastaisesta" ohjelmaosiosta paisuu - "Välittääkö hän lainkaan?"

Lue myös: Kim Kardashian näyttelee Game of Thrones -parodiassa - fanit riemastuivat videosta

Lähteet: Metro, Deadline

Kilpailut

Uusimmat