Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashianin syntymäpäiväjuhlat saivat ikävän käänteen - lentokone ei päässyt laskeutumaan

24.10.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden syntymäpäiväsuunnitelmat menivät uusiksi, kun lentokone ei päässyt laskeutumaan huonon sään vuoksi määränpäähänsä.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, vietti viime viikonloppuna syntymäpäiväjuhliaan, joiden yhtenä ohjelmanumerona oli matka yksityislentokoneella Las Vegasiin Usherin keikalle.

Kardashian seurueineen oli matkalla Las Vegasiin siskonsa Kylie Jennerin, 25, yksityislentokoneella, mutta kone ei koskaan päässyt laskeutumaan määränpäähänsä huonon kelin vuoksi.

Konsertin sijaan seurue päätyi vierailemaan yhdysvaltalaisessa In-N-Out -pikaruokaravintolassa.

"Tiedoksenne, lensimme Vegasiin ja yritimme laskeutua kahdesti kahdelle eri lentokentälle. Se oli liian vaarallista, joten turvallisuussyistä lensimme kotiin", Kardashian kertoo Instagram-tarinassaan.

Kardashian vietti syntymäpäiväjuhliaan yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa. Juhlat alkoivat illallisella, jonka jälkeen seurue suuntasi lentokentälle.

Kardashianin paras ystävä La La Anthony oli niin ikään suunannut Las Vegasiin yllättääkseen päivänsankarin. Kardashian kertoo Instagramissa Anthonyn jakaneen videomateriaalia sivusuun menneestä konsertista koko illan ajan.

"FOMO oli todellinen. Hän oikein hieroi sitä kasvoihin", tosi-tv-tähti vitsailee sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Kim Kardashian kopioi Khloé Kardashianin tyylin - Khloé kettuili siskolleen

Lue myös: Kim Kardashian tekee erikoisen paljastuksen seksielämästään Pete Davidsonin kanssa - "Tiedän sen olevan karseaa"

Lue myös: Kim Kardashianin true crime -podcast julki - kertoo 1990-luvulla tapahtuneesta kolmoismurhasta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat