Kuva: Shutterstock

Miss Argentiina ja Miss Puerto Rico menivät naimisiin - olivat pitäneet suhteensa salassa

03.11.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Mariana Varela ja Fabiola Valentín paljastavat kauniissa videopäivityksessä menneensä naimisiin.

Entiset Miss Argentiina ja Miss Puerto Rico ovat menneet naimisiin. Argentiinaa edustanut Mariana Varela ja Puerto Ricoa edustanut Fabiola Valentín tapasivat kilpaillessaan Miss Grand International -kilpailussa vuonna 2020 Thaimaassa. Pariskunta on nyt kertonut iloisen uutisensa Instagramin videopäivityksissä ja samalla päättäneet suhteensa salailun.

Sekä Varela että Valentín ovat jakaneet videot, joissa nähdään materiaalia parin suhteen varrelta. Mukana on muun muassa video kosinnan hetkeltä, videoita ihanista yhteisistä rantahetkistä ja kuva kaksikon sormuksista.

”Pidettyämme suhteemme yksityisenä päätimme avata ovet tänä erityisenä päivänä”, pari kirjoittaa yhteisessä päivityksessään.

Mukaan on lisätty vielä naimisiinmenon päivämäärä 28.10.2022. Voit katsoa päivityksen alta. Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Sekä Varela että Valentín pääsivät Miss Grand International -kilpailussa kymmenen kärkeen. Julkisuuteen näytti siltä, että kaksikko jatkoi kilpailun jälkeen ystävinä, mutta todellisuudessa parin välille puhkesi romanssi.

Tuore aviopari on saanut paljon ihastuneita kommentteja päivitykseensä. Onnittelijoiden joukossa on muun muassa kyseisen kauneuskilpailun voittanut Ghanan edustaja Abena Akuaba. Varela on kiitellyt ihmisiä omassa kommentissaan.

”Kiitos kaikesta rakkaudesta! Olemme hyvin onnellisia ja siunattuja”, Varela kirjoittaa.

Lue myös: MTV: Miss Suomi Petra Hämäläinen aloitti mallinuransa jo teini-ikäisenä - ei päässyt tuolloin edustamaan Suomea

Lue myös: Voisiko Miss Suomessa olla mukana transsukupuolinen kilpailija? Missiemo Sunneva Sjögrén kommentoi

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat