Kuva: YouTube / Netflix

Netflixin suosittu fantasiasarja ei saa uusia jaksoja - "Sydäntäsärkevää"

05.11.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarjasta julkaistiin vastikään uusi tuotantokausi ja se nousi useassa maassa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuimmaksi.

Netflix-suoratoistopalvelu julkaisi vuonna 2021 suosittuun Winx-klubi-animaatioon perustuvan Fate: The Winx Saga -sarjan. Sarjassa teinit opettelevat hallitsemaan lumoamisvoimiaan ja suorittavat opintojaan taianomaisessa sisäoppilaitoksessa.

Voit myös kuunnella jutun alta tai Podplaysta.

Sarjasta julkaistiin vastikään toinen tuotantokausi ja se nousi useassa maassa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuimmaksi. Sarjan fanit ovat nyt kuitenkin saaneet ikäviä uutisia, sillä uusia jaksoja ei enää tehdä.

- Nämä eivät ole mukavia uutisia, mutta Netflix ei aio jatkaa The Winx Sagan tekemistä. Tämä on kova pala varsinkin kaikille teille, jotka rakastitte sarjaa. Uutinen on sydäntäsärkevä, mutta olen kiitollinen kaikille, jotka mahdollistivat sarjan tekemisen, showrunner Brian Young tiedotti.

Fate: The Winx Sagaa tähdittävät muun muassa Abigail Cowen, Danny Griffin sekä Hannah Van Der Westhuysen. Netflixin mukaan sarja on kielletty alle 16-vuotiailta.

Vaikka Fate: The Winx Saga ei jatku, TV Line -julkaisun mukaan Winx-universumi on kuitenkin saamassa uuden animaation sekä elokuvan.

Lue myös: Synkkä fantasiasarja nousi Netflixin katsotuimmaksi - perustuu suosittuun animaatioon

Lue myös: Lasten suosikkianimaatio kääntyy fantasiasarjaksi - kielletty alle 16-vuotiailta

Lähde: Variety, TV Line

Kilpailut

Uusimmat