Kuva: AOP

Aaron Carter on kuollut - veli Nick Carter julkaisi koskettavan kirjoituksen

07.11.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Aaron Carter oli menehtyessään 34-vuotias.

Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu muusikko Nick Carter, 42, suree hiljattain 34 vuoden iässä menehtynyttä veljeään, muusikko Aaron Carteria.

Nick julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia veljeskaksikon nuoruusvuosilta.

"Sydämeni on särkynyt. Vaikka minulla ja veljelläni oli hankala suhde, ei rakkauteni häntä kohtaan kadonnut koskaan. Toivoin aina hänen löytävän jonain päivänä halun terveeseen elämään ja saavansa kipeästi tarvitsemaansa apua", Nick kirjoittaa julkaisussaan.

"Välillä haluaisin syyttää jotakuta menetyksestä. Mutta tosiasia on se, että riippuvuus ja mielenterveysongelmat ovat tässä tapauksessa ne todelliset viholliset. Kaipaan veljeäni enemmän kuin kukaan voi kuvitellakaan. Rakastan sinua, nyt pääset viimein sellaiseen rauhaan, mitä et maan päältä löytänyt. Jumala, pidä huolta pikkuveljestäni", Nick jatkaa kirjoituksessaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aaronilla ja Nickillä oli myrskyisä suhde vuosien ajan.

Vuonna 2019 Nick kertoi hakeneensa siskonsa Angelin kanssa lähestymiskieltoa veljeensä. Nickin mukaan Aaron oli tuolloin uhannut hänen perhettään.

Aaron nousi julkisuuteen vuonna 1997 julkaistessaan ensimmäisen albuminsa. Viimeisimmän albuminsa muusikko julkaisi vuonna 2018.

Useiden lähteiden mukaan Aaron löydettiin kuolleena kotinsa kylpyammeesta lauantaina 5. marraskuuta. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Aaron sai alle vuosi sitten lapsen entisen puolisonsa Melanie Martinin kanssa. Pariskunta erosi vain viikko sen jälkeen, kun lapsi oli syntynyt ja Martin haki Aaronille lähestymiskieltoa fyysiseksi äityneen riidan päätteeksi.

Muusikko kertoi syyskuussa 2019 sairastavansa useita psykiatrisia sairauksia. Hänellä oli diagnosoitu skitsofrenia, ahdistusta sekä kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Lue myös: Entinen teinitähti Aaron Carter otti kasvotatuoinnin, fanit huolestuivat: "Oletko kunnossa?"

Lue myös: Ex-teinitähteä jahtaa stalkkeri - "Pelkään kuollakseni"

Lue myös: Kuihtunut Aaron Carter herätti huolen faneissa - kertoo olevansa koukussa kauneusleikkauksiin

Lähteet: People, Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat