Kuva: AOP

Ville Myllyrinne paljastaa hauskan seikan Comeback-elokuvasta: 'Ne on aidosti jännittäviä hetkiä'

20.11.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Myllyrinne näyttelee Mikko Leppilammen kanssa ensi vuonna julkaistavassa Comeback-elokuvassa.

Näyttelijä Ville Myllyrinne, 49, näyttelee ensi vuonna ilmestyvässä Comeback-elokuvassa entistä rokkitähteä. Elokuva kertoo entisistä miljoonatilin tehneistä rokkareista, jotka ovat ajautuneet elämässä erilleen ja erilaisiin elämäntilanteisiin. He tapaavat jälleen tehdäkseen comebackin, mutta kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin kukin on ajatellut. Myllyrinteen hahmo Pete on Mikko Leppilammen näyttelemän Tony-hahmon vanha bändikaveri. Tuleva elokuva tulee sisältämään komediallisia piirteitä, mutta Myllyrinne kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että myös draaman makua löytyy.

- Näistä vaatteista ja muusta voisi päätellä, että tämä olisi semmoinen farssi mitä voisi kuvitella, että esimerkiksi Kummeli tekisi - jotka ovat toki hienoja omassa lajissaan, mutta kyllä tämä on draamakomediaa. Eli kuitenkin pyritään olemaan siellä oikeiden ihmisten puolella, eli me ei olla ihan puhtaita komediahahmoja, kertoo mustiin rokkitähden vaatteisiin pukeutunut Myllyrinne.

Myllyrinne on nähty vuosien mittaan useiden komediallisten hahmojen rooleissa, mutta hänen mukaansa rokkitähtenä esiintyminen ei tule paljastamaan näyttelijästä mitään mullistavan uutta puolta. 

- Ei varmaan näiden vaatteiden lisäksi juurikaan, Myllyrinne nauraa. 

Näyttelijä kertoo, että hänelle voi tulla itselleenkin vähän yllätyksenä se, miltä valmis elokuva tulee lopulta näyttämään.

- Elokuvan teko koostuu niin ikään päivistä, hetkistä ja kohtauksista, että mulla on aina vähän vaikea hahmottaa sitä, miten se sitten lopulta näkyy. Olen aika vähän itse asiassa nyt näiden kuvausten aikana nähnyt kuvattuja materiaaleja, että mä näin jonkun kuvan ja sitten mä olin itsekin ihan, että ahaa, tää mun mielikuva tästä elokuvasta on vähän toisenlainen. Ehkä se sitten taas esittää minusta sen takakireä puolen, joka mä yleensä aina olen, Myllyrinne selittää. 

Myllyrinne kertoo, että itse elokuvan teossa ja omassa roolihahmossa juuri mikään ei ole jännittänyt, mutta yksi yllättävä seikka on saanut näyttelijän jännitystasot hieman nousemaan. 

- No meillä on ollut tässä noita kotieläimiä mukana ihan rooleissa. Sanotaan, että kyllä silloin kun lammas lyödään samaa autoon meidän kanssa, niin siellä on aina jännittävää. Ne on sellaisia aidosti jännittäviä hetkiä, näyttelijä paljastaa.  

Comeback-elokuvan ohjaa Petri Kotwica. (kuva: Petri Kotwica)

Lue myös: Mikko Leppilampi hyppää rock-muusikon rooliin tulevassa elokuvassa - mukana myös Paula Vesala

Lue myös: Mikko Leppilampi ei enää pidä roolejaan itsestäänselvyytenä - "Tämä rooli merkitsee tosi paljon"

Lue myös: Kurkista Ville Myllyrinteen ja Martti Suosalon tähdittämään uutuuskomediaan - traileri julki

Kilpailut

Uusimmat