Kuva: AOP

Chris Brownille buuattiin gaalassa - Kelly Rowland käski yleisöä rauhoittumaan

21.11.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Monia väkivaltasyytöksiä nostattanut Chris Brown voitti palkinnon gaalassa.

Laulaja Chris Brownille, 33, buuattiin American Music Awards -gaalassa sen jälkeen, kun hän oli voittanut palkinnon parhaan miespuolisen R&B-artistin kategoriassa. Tämä sai aikaan reaktion palkintoa jakamassa olleessa laulaja Kelly Rowlandissa.

- Chris Brown ei ole täällä tänään, joten otan palkinnon vastaan hänen puolestaan. Anteeksi vain, chillatkaa, Rowland sanoi buuaavalle yleisölle.

Kelly Rowland (kuva: AOP)

Entinen Destiny’s Child -laulaja vielä jatkoi kiittelemällä kiistanalaista muusikkoa.

- Haluan kiittää Chrisiä siitä, että hän tekee hienoa R&B-musiikkia ja on upea esiintyjä. Tuon palkinnon sinulle. Rakastan sinua, onnittelut, Rowland sanoi.

Brownin oli tarkoitus esiintyä illan aikana Michael Jackson -tribuuttiesityksessä, mutta esitys peruttiin viime hetkillä. Brown kertoi Instagramissa, että esitys peruttiin hänelle tuntemattomista syistä. Perumisen syytä ei ole kerrottu ainakaan vielä julkisuuteen.

Chris Brown on ollut monissa henkilökohtaisen elämänsä kohuissa vuosien varrella. Hän pahoinpiteli silloisen tyttöystävänsä Rihannan vuonna 2009. Myös Brownin entinen naisystävä Karreuche Tran on syyttänyt miestä pahoinpitelystä, ja hän sai hankittua Brownille lähestymiskiellon. Viime vuonna miestä syytettiin erään naisen lyömisestä, ja vuonna 2020 eräs nainen syytti miestä hänen huumaamisestaan ja raiskaamisestaan.

Lue myös: Lizzo kutsui Chris Brownia "lemppari-ihmisekseen koko maailmassa" - kritiikkivyöry seurasi

Lue myös: Chris Brownia epäillään naisen pahoinpitelemisestä - poistui tapahtumapaikalta

Lähteet: Page Six, Deadline

Kilpailut

Uusimmat