Kuva: AOP

Eva Mendes kutsui Ryan Goslingia ensimmäistä kertaa aviomiehekseen

24.11.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gosling ja Mendes eivät ole koskaan kertoneet julkisesti, ovatko he menneet naimisiin.

Näyttelijä Eva Mendesin, 48, seuraajat uskoivat vastikään sosiaalisessa mediassa, että hän ja Ryan Gosling, 42, ovat menneet naimisiin. Mendes nimittäin esittelee uudessa julkaisussaan rannetatuointiaan, jossa lukee "De Goslings". Hollywood Life -julkaisun mukaan latinalaisamerikkalaisessa kulttuurissa nimitatuointi otetaan ranteeseen häiden jälkeen. Voit lukea lisää täältä. 

Mendes ja Gosling ovat seurustelleet vuodesta 2011 alkaen, mutta eivät ole koskaan ilmoittaneet, ovatko he menneet naimisiin. Australian Today-ohjelman haastattelussa Mendes kutsui kuitenkin Goslingia aviomiehekseen.

- Kaikki ovat niin mahtavia täällä ja minun aviomieheni Ryan ja minä nautimme suuresti ajastamme, Mendes kertoi puhuessaan Australiasta. 

Goslingilla ja Mendesillä on kaksi yhteistä lasta, Esmeralda ja Amada. He ovat olleet hyvin tarkkoja puhuessaan yksityiselämästään eivätkä siksi ole esimerkiksi kertoneet, ovatko he menneet naimisiin. 

Mendes on pitänyt useamman vuoden taukoa näyttelijäntöistään. Mendes osallistui viime keväänä The View -nimiseen ohjelmaan ja kertoi kuulumisiaan. Haastattelija halusi muun muassa tietää, aikooko Mendes vielä palata näyttelijäksi. Vastaus on kyllä, mutta tietyillä ehdoilla.

- Lista on lyhyt. En halua, että elokuvassa tai sarjassa on väkivaltaa tai seksiä, Mendes vastasi ytimekkäästi.

Lue myös: Eva Mendesin tatuointi hämmentää - ovatko hän ja Ryan Gosling menneet naimisiin?

Lue myös: Riverdale-sarjan Camila Mendes kertoo olevansa sinkku

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat