Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla 2.0 -parin tunnelma kiristyy häämatkalla: "Se on välillä vaan liikaa"

12.12.2022 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Pariskunnat lomailevat häiden jälkeen Kroatiassa.

Sisältää juonipaljastuksia.

Symbolisen vihkimisen jälkeen Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman tuoreet pariskunnat suuntaavat häämatkalle Kroatiaan. Petrin ja Tiian matkalle osuu mutkia lennolta myöhästyttäessä, mutta muuten tunnelma on korkealla koko reissun ajan.

He keskustelevat myös suhteestaan ja tunteistaan, mihin Tiia toteaa, ettei tunteista puhuminen tule hänelle luonnostaan.

- Mä en osaa puhua tuollaisista asioista varsinkaan aluksi, kun tuntuu, että häviää pelin, jos puhuu, Tiia toteaa.

Petri uskoo, että heillä on molemmilla asiassa opeteltavaa, mutta ei näe sitä mahdottomana.

- Tunteista puhuminen on meille molemmille aika vaikeaa, mutta puhutaan aika avoimesti jo näin lyhyen tuntemisen jälkeen. Mielestäni tunteista puhuminen on sen arvoista. Tunteista kannattaa puhua, koska jos et puhu, asiat eivät yleensä rullaa kauhean hyvin,  Petri pohtii.

Petrin ja Tiian häämatka sujuu mukavissa merkeissä. (kuva: MTV)

Tilda on huolissaan suhteen mahdollisuuksista

Renen ja Tildan matka ei suju yhtä seesteisissä merkeissä. Heidän tunnelmansa alkaa kiristyä jo lentomatkan aikana. Tilda kertoo häntä vaivaavan sen, että Rene heittää asiat usein vitsiksi, eikä tunnu ottavan mitään vakavissaa.

- On ollut pinna kireällä, kun tuntuu, että kaikesta heitetään läppää ja mihinkään ei saa suoraa vastausta, vaan kaikki heitetään vitsin kautta, mikä on ehkä lievästi ärsyttävää, Tilda avaa.

Tilda jatkaa kokevansa, että välillä Renen jatkuva vitsailu on hänelle liikaa. 

- Mulla on sellainen olo, etteivät mun asiat kiinnosta niin paljoa kuin toivoisin, että toista kiinnostaisi.  Musta tuntuu, että se on välillä vaan vähän liikaa mulle. Se on sellanen Rene-show, Tilda kuvailee.

Myös Rene tiedostaa käyttäytymismallinsa.

- Mulla saattaa jutut olla, mitä sylki suuhun tuo. En välttämättä mieti niin hirveästi. Jos toinen on just aamulla herännyt, ei varmasti silloin parhaiten uppoa, Rene pohtii.

Pari keskustelee myös vihdoin Renen häissä esittämästä, monen mielestä kyseenalaisesta räpistä Tildasta. Tilda itsekään ei ole ilahtunut räpistä, vaan lähinnä järkyttynyt Renen sanomista asioista.

- Ymmärrän, että se oli vitsi, mutta munkin mielestäni se oli tosi mauton vitsi. Olin siitä tosi shokissa, että miten ihminen pystyy sanoa sellaisia asioita, mutta se on Rene, Tilda kommentoi.

Rene ja Tilda keskustelevat omista toiveistaan suhteelle. (kuva: MTV)

Illallisella tunnelma hieman rentoutuu. Tilda myöntää, että uudessa kumppanissa on toki hyviäkin puolia. 

- Olen aina sanonut, että haluan miehen, jolla on herrasmiesmäiset tavat. Renessä on niitä tosi paljon. Se antaa mulle vähän toivoa, ettei hän oikeasti ole niin ärsyttävä kuin mitä luulen. Olen paljon paremmalla fiiliksellä nyt illalla kuin olin aamulla, Tilda summaa.

Rene myös vakuuttaa kumppanilleen, että kepeästä vitsailustaan huolimatta on lähtenyt ohjelmaan tosissaan.

- Vaikka läppää heitänkin, olen kyllä ihan tosissani tässä hommassa mukana, Rene vannoo.

Lue myös: Viimeinenkin Ensitreffit alttarilla 2.0 -pareista tapaa: "Ainoa miinus"

Lue myös: Kaksi Ensitreffit alttarilla 2.0 -paria tapaa ensimmäisen kerran: "En usko, että meistä voi tulla paria"

Kilpailut

Uusimmat