Kuva: YouTube / Disney

National Treasure -elokuvat jatkuvat sarjana - vastaanotto ristiriitainen

11.12.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Disney+-palvelussa nähdään National Treasure: Edge of History -sarja, joka on jatkoa suosituille seikkailuelokuville.

National Treasure -seikkailuelokuvasarja on tuottanut maailmanlaajuisesti satojen miljoonien dollareiden lipputulot. Elokuvasarjan kahdessa osassa, National Treasure: Salaisuuksien kirja sekä National Treasure: Kansallisaarre, aarteenmetsästäjä Ben Gatesia esitti Nicolas Cage. Elokuvissa sukelletaan historian syvyyksiin ja etsitään kadonneita esineitä jännittävän seikkailun muodossa. 

Disney+-palvelussa nähdään National Treasure: Edge of History -sarja, joka on jatkoa suosituille seikkailuelokuville. Cage ei palaa rooliinsa, vaan sarjassa seurataan Lisette Alexisin näyttelemää Jess-hahmoa, joka on myös aarteenmetsästäjä.

Jessin elämä kääntyy ylösalaisin, kun arvoituksellinen muukalainen antaa hänelle vihjeen vuosisatoja vanhasta aarteesta, joka saattaa liittyä hänen kauan sitten kuolleeseen isäänsä. Jessillä on kyky ratkoa pulmia ja arvoituksia - ja taidot joutuvat todelliselle koetukselle, kun hän ystävineen seuraa amerikkalaisten muinaisesineisiin ja maamerkkeihin kätkettyjä vihjeitä. Mutta onnistuuko Jess päihittämään oveluudessa mustan pörssin antiikkikauppiaan ja löytämään historian suurimman kadonneen aarteen?

Sarjaa tähdittävät myös Catherine Zeta-JonesLyndon Smith sekä Zuri Reed.

Kun sarjasta julkaistiin traileri, otettiin se ristiriitaisesti vastaan. Monet nimittäin toivoisivat, että Cage palaisi rooliinsa.

"Voiko National Treasurea olla ilman Cagea?" pohti eräs.

"Vaikea sanoa, osaanko innostua ilman Cagea...", kommentoi toinen.

"Minä annan ainakin mahdollisuuden. Rakastan elokuvia", innostui kolmas.

National Treasure: Edge of History alkaa 14. joulukuuta Disney+-palvelussa

Lue myös: Uusi Avatar-elokuva kerää ylistystä kriitikoilta - "Eeppinen James Cameronin taidonnäyte"

Kilpailut

Uusimmat