Kuva: AOP/ Timo Korhonen

Anna: Lauri Tilkanen kokee itsensä nyt nuoremmaksi kuin parikymppisenä: "Olin kokenut enemmän kuin moni ikäseni"

21.12.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Lauri Tilkanen koki nuorempana itsensä vanhemmaksi kuin todellisuudessa oli.

35 vuotta täyttänyt näyttelijä Lauri Tilkanen pohtii Annan tuoreessa haastattelussa, että kokee nyt itsensä nuoremmaksi kuin parikymppisenä. Hän muistelee, että nuorempana sen sijaan tunsi ajoittain olevansa ikäistään vanhempi.

- Vielä joitakin vuosia sitten tunsin olevani ikävuosiani vanhempi. Nykyisin ajattelen olevani nuori, henkisesti nuorempi kuin parikymppisenä. Mitään kolmenkympin kriisiä tai keski-ikäistymisen pelkoa en todellakaan ole kohdannut.

Yksi syy voi hänen mukaansa olla jo aikaisin otettu vastuu. Tilkasen entisen puolison Pamela Tolan lapset tulivat Tilkasen elämään hänen ollessaan vain 24-vuotias. Hän ajatteleekin kokeneensa jo nuorena enemmän kuin moni ikäisensä.

- Myös yksityiselämässä olin jo alle kolmekymppisenä kokenut enemmän kuin moni ikäiseni, Tilkanen jatkaa Annalle.

Tilkanen kokee elämäkokokemuksen myös kartuttaneen itsevarmuutta, minkä myötä on helpompaa olla reilusti oma itsensä. Hän kokeekin palanneensa nuoruutensa uteliaisuuteen ja yleiseen luottavaisuuteen.

- Oikeastaan olen kokemuksen karttues­sa muuttunut takaisin omaksi itsekseni. Tiedän, kuka olen ja uskallan olla juuri oma itseni. Ehkä eniten olen sama utelias ja luottavainen Lauri, joka olin alle kaksikymppisenä, Tilkanen kuvailee.

Lue myös: Lauri Tilkanen kertoo Me naisissa kohdanneensa työssään seksuaalista häirintää

Lue myös: Lauri Tilkanen paljastaa yllättäviä faktoja Olavi Virta -elokuvasta - voi jäädä katsojalta huomiotta

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat