Kuva: AOP

Kim Kardashian joutui tyttärensä jekuttamaksi - "Tämä ei ole hauskaa"

21.12.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kim Kardashianin esikoistytär on aiemmin jekuttanut muun muassa perheen taloudenhoitajaa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, on joutunut tyttärensä North Westin, 9, jekun kohteeksi, kun North päätti toteuttaa TikTokissa levinneen jekun äidilleen.

Videolla North vitsailee trimmanneensa nukkuvan äitinsä kulmakarvat. Kardashianin avatessa silmänsä, North näyttää tälle kännykän näyttöä, jossa näkyy tosi-tv-tähden oma kuva. Ohuet kulmakarvat ovat tosin peruja TikTokin filtteristä.

- North, tämä ei ole hauskaa, Kardashian tokaisee tyttärelleen videolla.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

North on kunnostautunut aiemmin jekuttelijana. Aiemmin tänä vuonna Kardashian kertoi julkisuudessa, että heidän taloudenhoitajansa oli taannoin pelästynyt pahanpäiväisesti, kun erikoistehostemaskeerauksesta innostunut North oli lavastanut yhden kesäasunnon huoneista murhapaikaksi.

- North oli meikannut niin itsensä kuin myös pikkusiskonsa Chicago Westin, 4, mutta hän oli tehnyt yhdestä huoneesta myös kuin murhapaikan, Kardashian kertoi taannoin.

- Taloudenhoitaja tuli ja hän oli yrittänyt soittaa viranomaisille sekä asunnonomistajalle, luullessaan, että kyseessä oli todellinen murhapaikka. Minun piti kertoa, että kyseessä oli vain pila, sillä lapseni olivat leikkineet erikoistehostemeikeillä. Se oli paha, Kardashian selitti.

Kardashianilla on neljä yhteistä lasta entisen puolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 45, kanssa. Pariskunta erosi helmikuussa 2021.

Lue myös: Kim Kardashianin esikoinen teki erikoisen pilan - "Taloudenhoitaja luuli, että on tapahtunut murha"

Lue myös: Kim Kardashianin tytär huulisynkkaa Michael Jacksonin kappaletta TikTokissa - sonnustautui tekoviiksiin

Lue myös: Kim Kardashianin erikoinen nahka-asu hurmaa somessa - "Alien Barbie"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat