Kuva: AOP

Kim Kardashianin esikoinen teki erikoisen pilan - "Taloudenhoitaja luuli, että on tapahtunut murha"

12.07.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

North Westillä on luova harrastus.

Kim Kardashianin, 41, esikoinen North West, 9, on erityisen kiinnostunut erikoistehostemaskeerauksesta, kuten haavojen ja arpien tekemisestä.  

- North on todella kiinnostunut erikoistehostemaskeerauksesta ja hän on todella hyvä siinä. Olen palkannut meille opettajan näyttämään hänelle erilaisia maskeerauksia, joissa on ruhjeita ja verta ja sellaista, Kardashian kertoo lapsensa harrastuksesta. 

Westin taidot maskeeraajana ja meikkaajana pääsivät todella loistamaan, kun hän toteutti yllättävän kepposen äitinsä vuokraamassa kesäasunnossa. Jekku ei hätkähdyttänyt aloittelevan taiteilijan äitiä niinkään, mutta taloudenhoitajan kanssa oli tullut pieni väärinkäsitys asiasta. 

- North oli meikannut niin itsensä kuin myös pikkusiskonsa Chicago Westin, 4, mutta hän oli tehnyt yhdestä huoneesta myös kuin murhapaikan, Kardashian kertoo. 

Kardashian oli yrittänyt siivota huonetta parhaansa mukaan, mutta se ei ilmeisesti ollut tarpeeksi, sillä seuraavana päivänä saapunut taloudenhoitaja oli törmännyt näkyyn ja kavahtanut toden teolla. 

- Taloudenhoitaja tuli ja hän oli yrittänyt soittaa viranomaisille sekä asunnonomistajalle, luullessaan, että kyseessä oli todellinen murhapaikka. Minun piti kertoa, että kyseessä oli vain pila, sillä lapseni olivat leikkineet erikoistehostemeikeillä. Se oli paha, Kardashian selittää väärinymmärrystä. 

Lue myös: North West pyysi paparazzeja lopettamaan kuvaamisen - Kim Kardashian selittää syyn stop-kyltin takana

Lue myös: Kim Kardashian avoimena kauneusoperaatioistaan - paljastaa myös, mitä inhoaa itsessään

Lue myös: North Westista on kasvamassa tyyli-ikoni - pukeutui Kanye Westin suunnittelemaan keräilyharvinaisuuteen

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat