Kuva: AOP

Henry Cavill poistuu The Witcher -sarjasta sankarillisesti - "Hän on antanut valtavasti"

26.12.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Henry Cavill jättää The Witcher -sarjan kolmannen tuotantokauden jälkeen. Hänen tilalleen astelee Liam Hemsworth.

Henry Cavill, 39, yllätti The Witcher -sarjan fanit ilmoittamalla poistuvansa sarjasta. Cavill kertoi Instagramissa, että hän poistuu Netflix-suosikkisarjasta ensi vuonna ilmestyvän kolmannen kauden jälkeen. Cavill on esittänyt sarjassa noituri Geralt Rivialaista.

Samalla kerrottiin, että roolissa nähdään vastaisuudessa Liam Hemsworth, 32.

Sarjan showrunner Lauren Hissrich sanoo Entertainment Weekly -julkaisun haastattelussa, että Cavillin esittämälle hahmolle annetaan sarjassa kunniakas lähtö.

- Henry on antanut sarjalle valtavasti ja haluamme kunnioittaa sitä. Luvassa on hienoin sankarillinen poistuminen, jonka voimme tarjota, vaikka sen ei alunperin pitänyt olla niin, Hissrich vihjailee.

Neljännellä tuotantokaudella Hemsworthin esittämällä Geraltilla on edessään "uudet tehtävät" ja luvassa voi olla jotain sellaista, mitä fanit eivät odota, lupailee Hissrich.  

The Witcher alkoi Netflixissä vuonna 2019 ja on sittemmin saavuttanut suuren suosion. Cnet kertoo, että kolmas kausi nähdään vuoden 2023 keskivaiheiden paikkeilla. Cavill ei ole kertonut tarkemmin syitä roolin jättämisen taustalla.

Lue myös: The Witcherin spin-off-sarja julkaistaan pian - trailerilla valtava määrä katselukertoja

Lue myös: Henry Cavill lopettaa The Witcher -sarjassa - korvaava näyttelijä paljastettiin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat