Kuva: AOP / AOP

Pete Davidson ja Emily Ratajkowski erosivat - lähde paljastaa syyn

29.12.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Koomikon ja mallin suhde jäi lopulta alle kahden kuukauden mittaiseksi.

Artikkelin voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Koomikko Pete Davidson, 29, ja malli Emily Ratajkowski, 31, ovat eronneet. Asian vahvistaa People-julkaisulle lähde Ratajkowskin lähipiiristä. Pari ehti tapailla toisiaan alle kahden kuukauden ajan.

Peoplelle puhuvan lähteen mukaan Ratajkowski nauttii tällä hetkellä sinkkuna olemisesta.

- Em on sinkku ja täysin onnellinen. Hän asettaa aina poikansa etusijalle, mutta deittailee mielellään, kun hänellä on aikaa. Hän nauttii itsenäisyydestään, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Ratajkowskilla ei ole aikomuksena enää nähdä Davidsonia.

- Hänellä [Ratajkowskilla] oli hauskaa hänen kanssaan, mutta hän tajusi, ettei halua siitä mitään sen enempää, lähde kertoo.

Davidsonin ja Ratajkowskin tapailusta huhuttiin ensimmäistä kertaa marraskuun puolessavälissä. Kaksikkoa kuvattiin silloin tällöin yhdessä, ja pari teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä yhdessä marraskuun lopussa koripallo-ottelussa. He eivät kuitenkaan julkisesti kommentoineet suhdettaan.

Erouutinen tulee vähän sen jälkeen, kun Ratajkowski kertoi podcastissaan liittyneensä deittisovellukseen. Nainen kuitenkin pettyi sovelluksen tarjontaan ja jäi kaipaamaan enemmän monimuotoisuutta. Vaikuttaa siltä, että sekä Davidson että Ratajkowski ovat siirtyneet nopeasti eteenpäin tapailustaan. Ratajkowski kuvattiin juuri suutelemassa taiteilija Jack Greeriä. Davidson puolestaan on nähty viettämässä aikaa näyttelijä Chase Sui Wondersin kanssa. Kaksikko tähditti yhdessä Bodies Bodies Bodies -elokuvaa, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna.

Ennen lyhyeksi jäänyttä suhdettaan Davidson seurusteli Kim Kardashianin kanssa ja Ratajkowski oli naimisissa lapsensa isän Sebastian Bear-McClardin kanssa.

Lue myös: Emily Ratajkowski liittyi deittisovellukseen löytääkseen itselleen "naisihastuksen"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat