Kuva: AOP

Nick Cannon sai 12:nnen lapsensa - edellisen syntymästä vain kuusi viikkoa

30.12.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

Nick Cannonin tuoreimman lapsen äiti on malli Alyssa Scott.

Räppäri ja juontaja Nick Cannon, 42, on saanut 12:nnen lapsensa. Lapsen äiti on malli Alyssa Scott. Scott kertoo iloisesta uutisesta Instagram-tilillään. Päivityksestä käy ilmi, että lapsi syntyi 14. joulukuuta ja on saanut nimekseen Halo Marie Cannon.

”Elämämme ovat muuttuneet lopullisesti”, Scott kirjoittaa päivityksessä.

Kyseessä on Cannonin ja Scottin toinen yhteinen lapsi. Heidän ensimmäinen lapsensa Zen menehtyi viiden kuukauden ikäisenä aivokasvaimeen vuosi sitten joulukuussa.

Scott muistelee julkaisussaan koskettavasti myös menehtynyttä lastaan.

”Zen on jokaisessa henkäyksessä, jonka otan. Tiedän, että hänen henkensä oli läsnä tuona aamuna kanssamme. Tiedän, että hän katselee meitä. Saan merkkejä häneltä joka päivä”, Scott kirjoittaa.

Päivityksen voi katsoa alta tai tästä linkistä.

Alyssa Scottille nyt syntynyt lapsi on kolmas, sillä hänellä on myös yksi lapsi aiemmasta suhteestaan.

Ennen 12. lapsensa saamista Cannon oli saanut edellisen lapsensa vain kuusi viikkoa aikaisemmin. Kyseisen lapsen äiti on dj Abby De La Rosa, jonka kanssa Cannonilla on myös kaksi muuta lasta. Lisäksi Cannonilla on kolme lasta malli Brittany Bellin kanssa, kaksi lasta artisti Mariah Careyn kanssa sekä yhdet lapset mallien Bre Tiesin ja LaNisha Colen kanssa. Vuonna 2022 Cannon on saanut viisi lasta.

Cannon kertoi hiljattain, että hän maksaa vuosittain noin 2,8 miljoonaa euroa elatusmaksuja lapsistaan. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Nick Cannonin aivokasvaimeen menehtynyt lapsi ei saanut kemoterapiaa - 'Ajattelin elämänlaatua'

Lue myös: Aikooko 11 lapsen isä Nick Cannon hankkia vielä lisää lapsia? Vastaa kysymykseen kiemurrellen

Lähteet: People, Los Angeles Times

Kilpailut

Uusimmat