Kuva: AOP

Christina Applegate osallistui ensimmäiseen gaalaansa MS-diagnoosin jälkeen - seuralaisena oma tytär

16.01.2023 22:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kertoi ennen gaalaa jännittävänsä tapahtumaa.

Näyttelijä Christina Applegate, 51, osallistui sunnuntaina Critics Choice Awards -gaalaan. Kyseessä oli hänen ensimmäinen gaalaesiintymisensä sitten vuoden 2019 ja samalla ensimmäinen gaala MS-tautidiagnoosin jälkeen. Applegatella diagnosoitiin MS-tauti vuonna 2021.

Applegate saapui tilaisuuteen yhdessä tyttärensä Sadie Grace LeNoblen, 11, kanssa. Kaksikko luotti yksinkertaisiin mustiin lookeihin. Applegate on jakanut kaksi kuvaa gaalaillalta Twitter-tilillään.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Applegate liikkui gaalassa koristeellisen kävelykepin kanssa. MS-tauti on keskushermoston sairaus, joka vaikuttaa heikentävästi liikunta- ja toimintakykyyn. Applegate on aiemminkin esitellyt kävelykeppejään, joiden käytöstä on tullut hänelle ”uusi normaali”.

Näyttelijä kertoi Twitterissä ennen sunnuntain gaalaa olevansa hermostunut tilaisuuden vuoksi, mutta olevansa kiitollinen päästessään mukaan. Applegate oli ehdolla parhaan naisnäyttelijän kategoriassa komediasarjassa. Ehdokkuus tuli sarjasta Dead to Me.

Applegate muistetaan muun muassa Pulmuset-sarjan roolistaan Kelly Bundyna. Hänet on nähty myös muun muassa elokuvissa Bad Moms ja Radalla.

Lue myös: Christina Applegate julkaisi kuvan kävelykepeistään - 'Ensimmäinen kerta ulkona diagnoosin jälkeen'

Lue myös: Christina Applegate liikuttui kyyneliin ensimmäisessä MS-diagnoosin jälkeisessä esiintymisessään

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat