Kuva: AOP / Shutterstock

Kylie Jenner paljasti lapsensa nimen - julkaisi myös ensimmäisen kuvan nuorimmaisestaan

23.01.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti ei ole aiemmin paljastanut lapsensa kasvoja julkisuuteen, mutta nyt tähti on jakanut ensimmäisen kuvan lapsestaan.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 25, on paljastanut toisen lapsensa nimen. Jennerin ja muusikko Travis Scottin, 31, lähes vuosi sitten syntynyt poika on saanut nimekseen Aire.

Nimen lisäksi Jenner julkaisi ensimmäisen kasvot paljastavan kuvan lapsestaan. Kuvassa Aire istuu äitinsä sylissä. Julkaisu on kerännyt Instagramissa yli 21 miljoonaa tykkäystä. Äidin ja pojan yhteiskuvan voi katsoa täältä.

Jenner ja Scott saivat toisen lapsensa helmikuun 2. vuonna 2022, mutta kertoivat uutisesta maailmalle vasta helmikuun 6. päivä.

Pian syntymänsä jälkeen Aire sai nimekseen Wolf, mutta Jenner ja Scott kertoivat maaliskuun lopussa, ettei heidän poikansa nimi ole enää Wolf. Jennerin mukaan nimi ei tuntunut oikealta lapselle.

Jennerillä ja Scottilla on lisäksi 4-vuotias tytär Stormi Webster.

Maailmalle levisi hiljattain tieto Jennerin ja Scottin erosta. US Weeklyn mukaan pariskunta on eronnut, mutta edelleen hyvissä väleissä.

- Tämä on tapahtunut monesti ennenkin ja heidät tunnetaan siitä, että välillä he ovat yhdessä ja välillä eroavat, mutta he pysyvät aina hyvinä ystävinä ja mahtavina vanhempina, lähde kommentoi hiljattain julkaisulle. 

Lue myös: Lähde: Kylie Jenner on eronnut Travis Scottista jälleen

Lue myös: Kylie Jenner poseeraa huulipunista tehdyssä asussa - "Surullista, kuinka paljon kuvaa on muokattu"

Lue myös: Kylie Jenner vieraili tyttärensä kanssa luksustavaratalossa Lontoossa - "Olet hemmoteltu pikkutyttö"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat