Kuva: AOP / Shutterstock

Marc Anthony on mennyt naimisiin - David Beckham toimi bestmanina

30.01.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Marc Anthony ja hänen puolisonsa Nadia Ferreira viettivät häitään Miamissa.

Näyttelijä ja laulaja Marc Anthony, 54, on mennyt naimisiin puolisonsa Nadia Ferreiran, 23, kanssa. Pariskunnan häitä vietettiin sukulaisten ja ystävien keskuudessa Miamissa.

Jalkapalloilija David Beckham ja liikemies Carlos Slim toimivat Anthonyn bestmaneina. Vieraiden joukossa nähtiin muun muassa myös muotisuunnittelija Victoria Beckham sekä näyttelijä Salma Hayek.

Pariskunta meni kihloihin viime toukokuussa.

Liitto on Antonyn neljäs. Näyttelijä oli naimisissa Dayanara Torresin kanssa vuodesta 2000 aina vuoteen 2004 saakka. Erottuaan Torresista Antony avioitui pian näyttelijänä ja laulajana tunnetun Jennifer Lopezin kanssa. Kymmenen vuoden mittainen liitto päättyi vuonna 2014. Malli Shannon de Liman kanssa Antony oli naimisissa vuosina 2014-2017.

Anthonylla on aiemmista suhteistaan kuusi lasta: tytär Arianna Muñiz sekä adoptiopoika Chase Muñiz yhdessä entisen naisytävänsä Debbie Rosadon kanssa, Cristian Marcus Muñiz sekä Ryan Adrian Muñiz yhdessä Torresin kanssa, kaksoset Emme Maribel Muñiz ja Maximilian David Muñiz yhdessä Lopezin kanssa.

Ferreira tunnetaan urastaan missinä ja mallina. Hän edusti Paraguayta Miss Universum -kilpailussa vuonna 2021 sijoittuen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Lue myös: Jennifer Lopez vietti aikaa nyt toisen eksänsä kanssa - Ben Affleck ei ollut mukana

Lue myös: Marc Anthony jakoi perhettään kohdanneen suru-uutisen: "Perheemme sankari on poissa"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat