Kuva: AOP / AOP / Shutterstock

Jon Peters kertoo jättäneensä mittavan perinnön Pamela Andersonille - olivat naimissa 12 päivää

30.01.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jon Peters ja Pamela Anderson olivat hetken aikaa naimisissa vuonna 2020.

Elokuvatuottaja Jon Peters, 77, kertoo Variety-julkaisun tuoreessa haastattelussa jättäneensä huomattavan perinnön entiselle vaimolleen, näyttelijä Pamela Andersonille, 55.

- Tulen aina rakastamaan Pamelaa, hän on aina sydämessäni. Olen itseasiassa jättänyt hänelle testamentissani 10 miljoonaa dollaria, eikä hän tiedä tätä, Peters paljastaa haastattelussa.

Elokuvatuottaja toteaa haastattelussa puhuvansa asiasta ensimmäistä kertaa.

- Minun ei ehkä pitäisi sanoa tätä. Mutta se on hänelle, tarvitsi hän sitä tai ei, Peters jatkaa.

Peters ja Anderson olivat naimissa 12 päivän ajan vuonna 2020. Lyhyen liiton päätyttyä Anderson kommentoi sosiaalisessa mediassa, ettei koskaan ollut virallisesti avioliitossa Petersin kanssa. Hän kommentoi tuolloin kaksikon välien olevan erosta huolimatta hyvät. Anderson totesi tuolloin ajattelevansa ainoastaan hyvää elinikäisestä ystävästään, jonka hän on tuntenut vuodesta 1989 lähtien.

Peters on tuottanut uransa aikana lukuisia menestyselokuvia. Hänen käsialaansa on muun muassa Lady Gagan ja Bradley Cooperin tähdittämä menestyselokuva A Star Is Born.

Anderson on ollut ennen Petersiä naimisissa Rick Salomonin, Kid Rockin sekä Tommy Leen kanssa. Anderson ja Peters erosivat helmikuussa 2020 ja saman vuoden joulukuussa Anderson avioitui Dan Hayhurstin kanssa.

Lue myös: Pamela Andersonin ex-mies odotti Pamelaa 35 vuotta - avioliitto kesti kuitenkin vain 12 päivää

Lue myös: Pamela Anderson jätettiin tekstiviestillä - 12 päivän avioliitto ei ehtinyt tulla viralliseksi

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat