Kuva: AOP

Margot Robbie haluaisi näytellä legendaarista rocklaulajaa - sopisiko rooliin?

01.02.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Robbie tunnetaan useista fiktiivisistä hahmoistaan, mutta jos hänen pitäisi näytellä jonkun muusikon elämäkertaelokuvassa, kenet hän valitsisi?

Näyttelijä Margot Robbie, 32, tunnetaan vakuuttavista roolisuorituksistaan muun muassa elokuvissa The Wolf of Wall Street, Suicide Squad ja Once Upon a Time in Hollywood. Tämän lisäksi hän tähdittää juuri ilmestynyttä Babylon-elokuvaa.  

Mutta mitä jos Robbie näyttelisikin fiktiivisten hahmojen sijaan jonkun legendaarisen muusikon elämäkertaelokuvassa? Kenet hän valitsisi? Näyttelijällä on tähän kysymykseen vastaus valmiina. 

Stevie Nicks olisi aika hauska, Robbie sanoo. 

Robbie ei kuitenkaan koe musikaalisten lahjojen kuuluvan hänen vahvuuksiinsa, vaikka tunnetun muusikon näytteleminen voisi mukavaa ollakin.

- Luulen myös, että monet ovat yrittäneet tehdä Janis Joplinista elokuvan jo pitkään. En ole kylläkään musikaalisesti lahjakas, joten minun ei kyllä pitäisi tehdä mitään tällaista, näyttelijä totetaa.

Stevie Nicks on yhdysvaltalainen rocklaulaja ja lauluntekijä. Hänet tunnetaan Fleetwood Mac -yhtyeen laulajana, sekä menestyksekkään soolouransa parista. (kuva: AOP)

Juuri ilmestyneen Babylonin lisäksi Robbie tähdittää heinäkuussa ilmestyvää Barbie-elokuvaa yhdessä Ryan Goslingin, 42, kanssa.  

Lue myös: Margot Robbien hahmo käyttää paljon huumeita uutuuselokuvassa - mitä aine oikeasti oli?

Lue myös: Brad Pitt halusi todella päästä suutelemaan Margot Robbieta uutuuselokuvassa - "Ei ollut käsikirjoituksessa"

Lue myös: Margot Robbie ja Brad Pitt edustivat tyylikkäinä - uutuuselokuva pian julki

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat