Kuva: AOP

Jessica Simpson paljastaa olleensa salasuhteessa "suuren elokuvatähden" kanssa

02.02.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Jessica Simpson muistelee esseessään, kuinka joutui tietämättään suhteen kolmanneksi pyöräksi.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Laulaja Jessica Simpson, 42, kertoo tuoreessa Movie Star: They Always Say They're Single -kirjoituksessaan olleensa salasuhteessa "suuren elokuvatähden" kanssa.

Simpson kertoo tavanneensa kyseisen julkisuuden henkilön vuonna 2001 MTV VMA -juhlallisuuksien yhteydessä. Simpsonin ja hänen silloisen miesystävänsä Nick Lacheyn suhde oli tuolloin katkolla.

Laulaja kertoo esseessään nimettömäksi jäävän näyttelijän kiinnostuneen Simpsonista.

"Tämä supertähti, jonka ajattelin kasvaessani olleen todella kuuma, silmäili minua päästä varpaisiin. Aivan kuin hän olisi riisunut minua katseellaan", Simpson muistelee.

Simpson kertoo, ettei vielä tuolloin ollut valmis jatkamaan flirttailua miehen kanssa. Laulaja kuitenkin törmäsi mieheen myöhemmin kuntosalilla. Simpson kertoo pyytäneensä miestä esiintymään tulevalla musiikkivideollaan.

"'Voisit olla päähenkilöni', esitin miehelle, joka tienasi miljoonia dollareita esiintymisestä elokuvassa", Simpson kertoo tekstissään.

Laulajan mukaan kaksikko oli vaihtanut numeroita, mutta Simpson oli pian tapaamisen jälkeen palannut yhteen Lacheyn kanssa, joten hän ei koskaan soittanut elokuvatähdelle.

Vuonna 2006, eli erottuaan Lacheyn kanssa Simpson kuitenkin tapasi elokuvatähden jälleen. Simpson muistelee näyttelijän suudelleen häntä.

"Tunsin lämpöaallon menevän kehoni läpi päästä varpaisiin", Simpson muistelee suudelmaa.

Laulaja kertoo nähneensä kuvan mystisestä näyttelijästä, jossa tämä esiintyi punaisella matolla naisystävänsä kanssa. Simpson toteaa ajatelleensa, ettei koskaan olisi suhteen kolmas pyörä.

Simpson oli kuitenkin uskonut näyttelijän vakuutteluihin suhteen päättymisestä.

Erään kerran Simpson oli mennyt tapaamaan miestä hotelliin. Laulajan oli kuljettava hotelliin paloportaita pitkin, ilmeisesti välttääkseen lehdistön. Tuolloin Simpsonista oli alkanut tuntua, että hänet oli kutsuttu paikalle vain harrastaakseen seksiä näyttelijän kanssa.

"Siinä oli jotain seksikästä ja jännittävää, mutta samalla se oli jotenkin alentavaa", laulaja kuvailee tuntojaan.

Miehen saavuttua hotellihuoneeseen kaksikko ryhtyi suutelemaan.

"Hän vain tokaisi: 'miksi emme harrasta seksiä?'", Simpon muistelee.

Laulaja kertoo esseessään ymmärtäneensä lopulta, että hotelliin hiippailun tarkoituksena oli pitää suhde salassa näyttelijän puolisolta.

"En välittänyt siitä, että oliko teini-iän fantasiani käynyt toteen. Tämä ei ollut sellainen valinta, josta nuorempi minäni olisi ollut ylpeä", Simpson summaa tekstissään.

Seuraavana aamuna Simpson oli poistunut hotellista miehen poissa ollessa. Laulajan mukaan mies oli soittanut hänen peräänsä itkien.

Simpson on ollut suhteessa useiden julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa. Lacheyn lisäksi hän on ollut suhteessa John Mayerin, Jensen Acklesin, Johnny Knoxvillen ja Tony Romeon kanssa. Nykyisin hän on naimisissa jalkapalloilija Eric Johnsonin kanssa.

Lue myös: Jessica Simpsonin olemus somevideolla herätti suuren huolen faneissa - tähti vastaa kommentteihin

Lue myös: Jessica Simpsonin ja Kim Kardashianin tyttäret ovat parhaita ystäviä - tutustuivat koripalloharjoituksissa

Lue myös: Jessica Simpson järjesti 3-vuotiaalle lapselleen teemasynttärit - esitti Barbie-nukkea

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat