Kuva: AOP / Shutterstock

NYPD Blue -televisiosarjasta tunnettu Austin Majors on kuollut 27-vuotiaana

14.02.2023 07:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä palkittiin urallaan parhaan lapsinäyttelijän -palkinnolla.

Erityisesti roolistaan poliisisarja NYPD Bluessa tunnettu näyttelijä Austin Majors on kuollut. Näyttelijä oli kuollessaan 27-vuotias.

Viihdesivusto TMZ:lle antamassaan lausunnossa Majorsin perhe muistelee näyttelijää rakastavana, taiteellisena, nerokkaana ja kilttinä ihmisenä.

- Austin oli iloinen ja ylpeä urastaan näyttelijänä. Hän oli aktiivinen partiolainen ja hän sai salutatorian-arvonimen valmistuessaan lukiosta, perheen antamassa lausunnossa kuvaillaan.

Salutatorian on arvonimi, joka myönnetään lukiossa luokka-asteensa toiseksi parhaimmilla arvosanoilla valmistuneelle oppilaalle. Arvonimi on käytössä muun muassa Yhdysvalloissa, Armeniassa ja Filippiineillä.

Majors on valmistunut Etelä-Kalifornian yliopistosta elokuvataiteen linjalta.

- Austin oli sellainen poika, veli, lapsenlapsi ja sisarenpoika, joka teki meidät ylpeiksi. Jäämme kaipaamaan häntä ikuisesti, lausunnossa todetaan.

Majors näytteli NYPD Blue -sarjassa etsivä Andy Sipowiczin poikaa vuosina 1999-2004. Hänet palkittiin roolisuorituksestaan parhaan lapsinäyttelijän Young Artist -palkinnolla vuonna 2002.

Majors on esiintynyt uransa aikana lukuisissa televisiosarjoissa. Hänet on nähty muun muassa Teho-osastossa, Täydellisissä naisissa sekä How I Met Your Mother -komediasarjassa.

Lue myös: Legendaarisen hiphop-yhtyeen perustajajäsen David Jolicoeur on kuollut 54-vuotiaana

Lue myös: Lisa Marie Presley on kuollut - kiidätettiin sairaalahoitoon aiemmin

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat