Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Ben Affleck ottivat uudet tatuoinnit - ikuistivat rakkauden iholleen

15.02.2023 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jennifer Lopez ja Ben Affleck eivät arastele ikuistaa rakkauttaan iholleen. Pariskunnan kehoja koristavat nyt samanhenkiset tatuoinnit.

Näyttelijä Jennifer Lopez, 53, ja Ben Affleck, 50, ovat sinetöineet rakkautensa ikuistamalla kehoonsa rakkaudesta kertovat tatuoinnit.

Lopez julkaisi ystävänpäivänä kuvia pariskunnan uusista tatuoinneista. Molemmat ovat ikuistaneet toistensa nimikirjaimet kehoonsa.

Lopezin tatuoinnissa on nimikirjainten lisäksi äärettömyyttä kuvaava symboli, jonka lävistää nuoli. Affleckin tatuoinnissa on kaksi nuolta ristissä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lopezin julkaisemassa kuvakarusellissa on tatuointikuvien lisäksi pariskunnan yhteiskuvia.

Lopez ja Affleck avioituivat viime heinäkuussa pienessä seremoniassa Las Vegasissa. Pariskunta juhlisti avioitumistaan kolmepäiväisillä juhlilla elokuussa.

Pariskunnalla on takanaan pitkä historia. Ensimmäisen kerran kaksikko kihlautui vuonna 2002, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2004. Rakkaus roihahti kuitenkin uudelleen kaksi vuosikymmentä myöhemmin, sillä helmikuussa 2021 suhde lämpeni jälleen romanssiksi ja he kihlautuivat uudelleen huhtikuussa 2022.

Avioliitto on Lopezin neljäs. Lopez oli naimisissa näyttelijä Ojani Noan kanssa vuosina 1997-1998. Tämän jälkeen laulaja avioitui vuonna 2001 näyttelijä Cris Juddin kanssa, mutta liitto päättyi kaksi vuotta myöhemmin. Vuosina 2004-2014 Lopez oli naimisissa näyttelijä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksoset Max ja Emme.

Affleck on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa ja heillä on liitostaan kolme yhteistä lasta: Violet, Seraphina ja Samuel.

Lue myös: Kaikki Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin hääjuhlista - huippusuunnittelijan hääpuku ja valkoinen teema

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Jennifer Lopez jakoi videokoosteen viime vuodestaan - suudelmia, hellittelyä ja hääpukuja

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat