Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

18.07.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jennifer Lopez on ottanut itselleen tuoreen aviopuolisonsa sukunimen.

Hollywoodin tähtipari Jennifer Lopez, 52, ja näyttelijä Ben Affleck, 49, ovat menneet naimisiin lauantaina 16. heinäkuuta Las Vegasissa. Lopez kertoi asiasta uutiskirjeessään.

"Me teimme sen. Rakkaus on kaunista. Rakkaus on lempeää. Ja selvisi, että rakkautemme on kärsivällinen. Eilen illalla lensimme Las Vegasiin, seisoimme jonossa neljään muun pariskunnan kanssa, jotka olivat tehneen matkan samasta syystä maailmaa hääpääkaupunkiin", laulaja kirjoittaa uutiskirjeessään.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aviolupahakemukseen mukaan Lopez on ottanut Affleckin sukunimen itselleen. Hän käytti myös uutiskirjeensä allekirjoituksessa uutta nimeään.

"Rouva Jennifer Lynn Affleck", laulaja kirjoittaa allekirjoituksekseen.

Pariskunnalla on takanaan pitkä historia. Ensimmäisen kerran kaksikko kihlautui vuonna 2002, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2004. Rakkaus roihahti kuitenkin uudelleen kaksi vuosikymmentä myöhemmin, sillä helmikuussa 2021 suhde lämpeni jälleen romanssiksi ja he uudelleen huhtikuussa 2022.

Avioliitto on Lopezin neljäs. Lopez oli naimisissa näyttelijä Ojani Noan kanssa vuosina 1997-1998. Tämän jälkeen laulaja avioitui vuonna 2001 näyttelijä Cris Juddin kanssa, mutta liitto päättyi kaksi vuotta myöhemmin. Vuosina 2004-2014 Lopez oli naimisissa näyttelijä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksoset Max ja Emme.

Affleck on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa ja heillä on liitostaan kolme yhteistä lasta: Violet, Seraphina ja Samuel.

Lue myös: Jennifer Lopez jakoi suloisen videon Ben Affleckista - tunnustaa rakkauttaan kauniisti

Lue myös: Jennifer Lopez esittelee miljoonien arvoista kihlasormustaan

Lue myös: Jennifer Lopez paljastaa, miten Ben Affleck kosi häntä: "Olin lempipaikassani"

Lähteet: Entertainment Tonight, E! News

Kilpailut

Uusimmat