Kuva: AOP

Machine Gun Kellyn uskottiin pettäneen Megan Foxia kitaristinsa kanssa - nyt muusikko kommentoi

16.02.2023 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fanien keskuudessa on uskottu, että Machine Gun Kelly olisi pettänyt Foxia kitaristi Sophie Lloydin kanssa. Nyt Lloyd on itse katkaissut huhuilta siivet.

Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn suhde rakoilee. Megan Fox oli yhtäkkiä poistanut Instagram-sivultaan kaikki yhteiskuvat MGK:n kanssa ja tämän jälkeen koko Instagram-sivunsa.

Viimeiseksi julkaisuksi Foxilla jäi päivitys, jossa hän viittasi pettämiseen. "Voit maistaa epärehellisyyden, se on hengityksessäsi", Fox kirjoitti julkaisussaan lainaten Beyoncén vuonna 2016 ilmestynyttä Pray You Catch Me -kappaletta. Fox esiintyi peilin kautta ottamassaan selfiessä mustissa vaatteissa.

Fanien keskuudessa on tämän jälkeen uskottu, että Machine Gun Kelly olisi pettänyt Foxia kitaristi Sophie Lloydin kanssa. Nyt Lloyd on itse katkaissut huhuilta siivet.

- Sophie Lloyd on ammattimuusikko, joka on täysin ilman syytä vedetty mukaan turhiin syytöksiin sosiaalisessa mediassa. Jokainen tällainen syytös, että Sophie olisi ollut epäammattimainen, on valhetta, Lloydin tiedottaja kommentoi Page Six -julkaisulle.

Lloyd soittaa pääosin rock- ja metallimusiikkia ja hän nousi tunnetuksi suositun YouTube-kanavansa myötä. Machine Gun Kelly paljasti viime toukokuussa, että Lloyd toimii hänen yhtyeessään kiertuekitaristina. 

(kuva: AOP)

Machine Gun Kelly ja Megan Fox rakastuivat kesällä 2020, kun he kuvasivat yhdessä Midnight in the Switchgrass -elokuvaa. He menivät kihloihin tammikuussa.

Kumpikaan ei ole kommentoinut erohuhuja tai suhteen nykytilaa. 

Megan Fox ja Machine Gun Kelly. (kuva: AOP)

Lue myös: Megan Foxin Instagram-tilillä tapahtuu kummia: ensin poistuivat yhteiskuvat, lopulta koko tili

Lue myös: Megan Fox lohduttaa pettynyttä Machine Gun Kellyä - "Tärkeämpää kuin Grammy-palkinto"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat