Kuva: AOP

Erika Vikman täyttää 30 vuotta - katso, miten rohkea artisti on muuttunut vuosien varrella

20.02.2023 11:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Aikoinaan Tangomarkkinoilta ponnistanut Vikman on tänä päivänä yksi Suomen suosituimpia artisteja.

Erika Vikman on kulkenut upean matkan Tangomarkkinoilta yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista ja tänään 20. helmikuuta suureen suosioon noussut tähti viettää 30-vuotissyntymäpäiviään.

Vikman nousi julkisuuteen osallistuttuaan ensin vuonna 2013 suosittuun Idols-laulukilpailuun ja sen jälkeen Tangomarkkinoille. Vikman ei vielä Idolsissa niittänyt menestystä, mutta toisin kävi Tangomarkkinoilla, kun tähti kruunattiin vuonna 2016 tangokuningattareksi.

Artisti räjäytti pankin kuitenkin varsinaisesti vasta vuonna 2020 osallistuttuaan Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleellaan Cicciolina. Vikmanin ura lähti kyseisen kappaleen ansiosta raketin lailla nousuun, vaikka tähti ei tuolloin Euroviisupaikkaa voittanutkaan. Vikmanin ensimmäinen albumi Erika Vikman julkaistiin vuonna 2021 ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa Syntisten pöytä, Cicciolina ja Aikuisten rannekkeet. Tähti osallistui viime vuonna myös Vain elämää -ohjelman viimeisimmälle kaudelle ja pitää tänä päivänä isoa jalansijaa Suomen musiikkikentässä.

Myös artistin tyyli on kokenut vuosien varrella muutoksen rohkempaan ja räväkämpään suuntaan. Voit katsoa alta, miltä Vikmanin tyylimuutos on kaiken kaikkiaan näyttänyt.

2016. (kuva: AOP)

2017. (kuva: AOP)

2018. (kuva: AOP)

2020. (kuva: AOP)

2021. (kuva: AOP)

2022. (kuva: AOP / Tomi Natri)

2023. (kuva: Rebekka Silvennoinen)

Lue myös: Erika Vikman kommentoi nyt kohauttanutta Jyrki 69 -videotaan - "Se oli suoranaista v*ttuilua"

Lue myös: Jyrki 69 ja Erika Vikman yllättävät - jakavat yhdessä palkinnon Emma Gaalassa

Lue myös: Erika Vikmanista kirjoitetaan toistuvasti ilkeitä kommentteja - "Naista on helppo vihata"

Kilpailut

Uusimmat