Kuva: AOP

Pink avoimena äitiydestä: "Pelkäsin, että minusta tulisi surkea äiti"

26.02.2023 09:15 - Iiro Myllymäki

Pinkillä on kaksi lasta aviomiehensä kanssa.

Artisti Pink, 43, kertoo avoimesti People-lehden haastattelussa äitiyden ja uran yhdistämisestä. Pinkillä, oikealta nimeltään Alecia Moore, on kaksi lasta yhdessä aviomiehensä Carey Hartin, 47, kanssa. Willow-tytär on nyt 11-vuotias ja Jameson-poika 6-vuotias.

Pink kertoo, että aiemmin häntä varoiteltiin, että äitiys häiritsisi hänen uraansa.

- Kun sain lapsia, ihmiset sanoivat, että ”urasi on ohi, miten voisit muka mennä kiertueille”, Pink sanoo.

Pink on todistanut epäilijänsä vääräksi. Vuonna 2021 hän julkaisi kiertuedokumentin, jossa nähdään, miten hän kiersi yhdessä aviomiehensä ja lastensa kanssa. Hän on jälleen tänä vuonna lähdössä kiertueelle Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Nainen tunnetaan menestyksekkäänä kiertueartistina, jonka huimat, akrobatiaa sisältävät esitykset keräävät ylistystä ympäri maailman.

Pink, Carey Hart ja lapset Willow ja Jameson edustivat yhdessä marraskuussa 2022. (kuva: AOP)

Perheen perustaminen ei ollut aina Pinkin suunnitelmissa.

- En tiennyt, perustaisinko perheen. En kuvitellut sitä itselleni, koska pelkäsin, että olisin surkea äiti. Mutta hyvänen aika, äitinä oleminen on upein asia, mitä olen tehnyt. On suorastaan järkyttävää, miten vastuullinen minusta on tullut, Pink sanoo.

Tulevalla kiertueellaan Pink joutuu hetkeksi eroon Willow-tyttärestään. Artistin keikkakalenteri menee osittain päällekkäin Willow’n teatteriproduktion kanssa.

- Meidän piti käydä hyvin itkuinen keskustelu siitä, mitä teen ja että tämä on hankalaa äitinä ja sen takia monet äidit eivät tee tällaista, Pink kertoo.

Pink on yhdistänyt uran ja äitiyden myös musiikissaan. Willow oli vierailevana laulajana Pinkin Cover Me in Sunshine -hitillä vuonna 2021.

Lue myös: Lietsoiko Pink vanhaa riitaa Christina Aguileran kanssa? Selventää nyt puheitaan

Lue myös: Pinkin tytär villitsee somessa tyrmäävän upeilla laulutaidoillaan - "Ihan kuin äitinsä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat