Kuva: AOP

Lietsoiko Pink vanhaa riitaa Christina Aguileran kanssa? Selventää nyt puheitaan

20.02.2023 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pink on aiemmin kertonut olevansa hyvissä väleissä entisen kiistakumppaninsa kanssa.

Laulaja-lauluntekijä Pink, 43, on selventänyt tuoreita kommenttejaan liittyen artistikollegaansa Christina Aguileraan, 42. Laulajien välillä oli vuosikaudet riitaa, ja Pinkin uusien puheiden on katsottu herättelevän kiistaa uudelleen esiin.

Pink kertoi yli 20 vuotta kestäneen uransa musiikkivideoista Buzzfeedin videohaastattelussa. Puhe tuli myös hänen, Aguileran, Myan ja Lil' Kimin yhteisestä Lady Marmalade -kappaleesta ja sen videosta. Kappale julkaistiin vuonna 2001, ja siitä tuli suuri hitti. Pink on aiemmin kertonut, että hänen ja Aguileran yhteistyö ei ollut helppoa ja kaksikko ajautui riitoihin. Tuoreessa haastattelussa Pink totesi uudelleen, että musiikkivideon teko ei ollut hänelle miellyttävä kokemus.

- Tätä ei ollut hauska tehdä. Hauskuus on minulle kaikki kaikessa, ja tässä oli vain paljon kaikkea ylimääräistä ja jotkut olivat aikamoisia persoonia. Kim ja Mya olivat mukavia, Pink sanoi.

Christina Aguilera (kuva: AOP)

Sosiaalisessa mediassa huomattiin heti, että nainen jättä Aguileran mainitsematta listatessaan mukavat artistikollegansa kappaleesta. Tämä tulkittiin näpäytykseksi Aguileralle ja vanhan riidan lietsomisena. Sittemmin Pink on selventänyt puheitaan julkaisemalla twiittejä aiheesta. Hänen mukaansa hän vain kertoi totuuden, jota hän ei ole aiemminkaan peitellyt.

”Teidän draamanne eivät kiinnosta minua yhtään”, Pink toteaa napakasti.

Jos upotus ei näy, näet twiitin täältä.

Hän myös nostaa esiin jo aiemmin kertomansa välikohtauksen, jossa hän suuteli Aguileraa syntymäpäiväjuhlissaan.

”Olen suudellut Xtinaa suulle, minun ei tarvitse nuolla hänen persettään”, Pink kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet twiitin täältä.

Pink on kertonut hänen ja Aguileran kiistasta aiemmin esimerkiksi Andy Cohenin talk show’ssa. Hän paljasti, että kaksikon kiista meinasi äityä fyysiselle tasolle.

- Olen tottunut fyysisiin kiistoihin, ja hän on tottunut verbaalisiin kiistoihin. Olemme hyvin erilaisia. Mutta hän yritti lyödä minua klubilla. Se oli hulvatonta. Ihmettelin, että mitä täällä oikein tapahtuu. Nyt meillä on kaikki hyvin. Hän on ihana ihminen, Pink kertoi vuonna 2017.

Pink julkaisi juuri yhdeksännen studioalbuminsa Trustfall.

Lue myös: Pinkin tytär villitsee somessa tyrmäävän upeilla laulutaidoillaan - "Ihan kuin äitinsä"

Lue myös: Pink paljastaa: "Christina Aguilera yritti lyödä minua"

Lähteet: Billboard, Variety

Kilpailut

Uusimmat