Kuva: AOP / Shutterstock

Jena Malone kertoo joutuneensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi Nälkäpeli-elokuvan kuvausten aikana

03.03.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo julkaisussaan, että hänen on ollut vaikea puhua Nälkäpeli-elokuvista tapahtumien vuoksi.

Näyttelijä Jena Malone, 38, kertoo Instagram-tilillään joutuneensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi kesken Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 2 -elokuvan kuvausten Ranskassa. Elokuva julkaistiin vuonna 2015.

Malonen julkaisema kuva on otettu pian elokuvan kuvausten loppumisen jälkeen ranskalaisessa maalaismaisemassa. Näyttelijä toteaa julkaisussa kokeneensa sekavia tunteita, joiden kanssa hän opettelee elämään vasta nyt.

"Tällä kertaa aika Pariisissa oli äärimmäisen vaikea minulle, kävin läpi vaikeaa eroa ja jouduin myös seksuaalisen väkivallan kohteeksi erään henkilön toimesta, jonka kanssa olin työskennellyt", Malone kirjoittaa julkaisussaan.

Näyttelijä toteaa olevansa kiitolinen päästessään mukaan menestyselokuvaan. Malone näyttelee elokuvissa Johanna Masonia.

"Toivon, ettei se olisi minulle osa niin traumaattista tapahtumaa, mutta se taitaa olla osa elämän arvaamattomuutta", näyttelijä pohtii.

Malone kertoo, että hänen on ollut vaikea puhua Nälkäpeli-elokuvista ja hänen roolihahmostaan kivuttomasti tapahtuneen vuoksi, mutta hän toteaa olevavansa valmis päästämään ikävästä tunteesta irti.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elokuvasarjassa Primrose Everdeeniä näytellyt Willow Shields kommentoi kanssanäyttelijänsä julkaisua

"Tämä julkaisu vetää minut sanattomaksi. Ymmärrän sinua ja toivon, että hitaasta prosessista huolimatta olet kunnossa", Shields kirjoittaa.

"Valitettavasti kuka ikinä sinulle tekikään väärin, pääsee tilanteesta ilman seurauksia", eräs kommentoija kirjoittaa.

Malonen mukaan tämä ei pidä paikkansa.

"Käytin apunani restoratiivista oikeutta mahdollistaakseni toipumiseen, vastuun ja kasvun edistämiseen toisen osapuolen kanssa", Malone kuvailee.

Restoratiivisessa oikeudessa uhri ja tekijä tapaavat toisensa.

"Se oli raskasta, mutta uskon sen todella auttaneen minua pääsemään vaikeimpien asioiden yli", näyttelijä pohtii.

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat