Kuva: AOP

Khloé Kardashian jakoi ensimmäisen kasvokuvan vauvastaan - kuvassa myös ex-puoliso Tristan Thompson

14.03.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian sai entisen puolisonsa kanssa lapsen viime heinäkuussa sijaissynnyttäjän avulla.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 38, on jakanut ensimmäisen kasvot paljastavan kuvan heinäkuussa syntyneestä pienokaisestaan. Kardashian sai lapsen entisen puolisonsa Tristan Thompsonin, 32, kanssa sijaissynnyttäjän avulla.

Tuoreessa kuvassa Thompson on kietonut kätensä 4-vuotiaan True-tyttären ja Thompsonin aiemmasta liitosta olevan 6-vuotiaan Prince-pojan ympärille. True pitää sylissään sisaruskatraan nuorinta jäsentä.

"Hyvää syntymäpäivää Tristan. Olet paras isä, veli ja setä. Rakkautesi, huomionosoituksesi, hassut tanssisi, autokyytisi, nukkumaanmenorituaalisi ja tapasi olla läsnä heille. Kaikki nämä merkitsevät enemmän pienelle perheellemme kuin voit ymmärtää", Kardashian kirjoittaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Thompsonin ja Kardashianin suhde oli runsaasti julkisuudessa, kun joulukuussa 2021 julkisuuteen levisi tieto, että Thompson oli saanut lapsen toisen naisen kanssa seurustellessaan Kardashianin kanssa.

Kardashianin lähipiirin mukaan sijaissynnyttäjä odotti jo silloisen pariskunnan lasta Thompsonia koskevan skandaalin tullessa julkisuuteen.

Viime syyskuussa entisen pariskunnan lähipiiristä kerrottiin, etteivät Kardashian ja Thompson ole puheväleissä.

Kardashian ja Thompson on sittemmin nähty muutamia kertoja yhdessä viettämässä aikaa perheenä. Thompsonin äidin kuoleman aikoihin Kardashian oli entisen puolisonsa tukena vaikeana aikana. Kardashian osallistui äitinsä Kris Jennerin ja siskonsa Kim Kardashianin kanssa Thompsonin äidin hautajaisiin.

Vain muutama päivä sitten Kardashian ja Thompson nähtiin samoissa juhlissa, mutta kaksikko saapui juhlapaikalle eri aikaan.

Lue myös: Khloé Kardashian näpäyttää kasvolaastarista irvailevaa kommentoijaa - "Minulta poistettiin kasvain"

Lue myös: Khloé Kardashian kommentoi suhdestatustaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat