Kuva: AOP

Miten You-tähden äiti reagoi poikansa villeihin seksikohtauksiin? Näyttelijä paljastaa

18.03.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Näyttelijä Lukas Gagen äidillä on kaikkea muuta kuin vaivaantunut suhtautuminen poikansa seksikohtauksiin.

Näyttelijä Lukas Gage, 27, on tuttu muun muassa hittisarjoista You ja White Lotus. Kyseisissä sarjoissa Gagen hahmo on nähty villeissä seksikohtauksissa, joihin on liittynyt muun muassa suuseksiä ja fetissejä esimerkiksi pissaamisen muodossa. Tällaisissa kohdissa katsojalle saattaakin tulla mieleen, että mitäköhän tämän näyttelijän vanhemmat ovat tästä mieltä? Onko tämä heidän mielestään kiusallista? Gage kertoo, että hänen äitinsä suhtautuminen on kaikkea muuta kuin vaivaantunut.

- Hän sanoo, että 'Hyvä peppu. Hanki ne rahat. Tienaa sitä rahaa ja sitoudu', Gage sanoo. 

Näyttelijän mukaan hänellä ja hänen äidillään on rento suhtautuminen tämän aihepiirin asioihin ja alastomuuten ylipäätään, joten seksikohtauksissa ei ole äidillekään mitään ongelmaa. 

- Äitini on siisti. Hän on kuin pieni siisti hippinainen. Alastomuuden suhteen uskon, että meillä molemmilla on jonkinlainen eurooppalainen ilmapiiri, Gage selittää. 

You-sarjan neljäs kausi ilmestyi kokonaisuudessaan Netflixiin maaliskuun 9. päivä. You:n uudella kaudella sarjamurhaaja Joe Goldberg (Penn Badgley) pyrkii aloittamaan uuden elämän Lontoossa, mutta menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Mies omaksuu uuden henkilöllisyyden ja pyrkii löytämään rakkauden, mutta asiat saavat yllättäviä käänteitä. Hän pyrkii selvittämään mystisiä tappamisia Lontoossa samalla, kun hän vaikuttaa saaneen vainoojan kimppuunsa.

Sarjan neljäs kausi on nyt kokonaisuudessaan Netflixissä. (kuva: AOP)

Lue myös: You nousi Netflixin katsotuimmaksi sarjaksi - elokuvien kärjessä jahdataan sarjamurhaajaa

Lue myös: Netflix-hittisarjan tähti Penn Badgley on kyllästynyt seksikohtauksiin - syynä uskollisuus avioliitossa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat