Kuva: AOP

Netflix-hittisarjan tähti Penn Badgley on kyllästynyt seksikohtauksiin - syynä uskollisuus avioliitossa

16.02.2023 21:15 - Iiro Myllymäki

You-sarjan näyttelijä pyysi, että sarjan uudella kaudella nähtäisiin aiempaa vähemmän intiimikohtauksia.

Netflixin You-hittisarjan päätähti Penn Badgley, 36, on puhunut julkisuudessa halustaan vähentää tekemiensä seksikohtausten määrää. Badgley kertoi aiemmin Podcrushed-podcastissaan pyytäneensä sarjan luojalta, että uudella kaudella nähtäisiin entistä vähemmän intiimikohtauksia. Yhdeksi syyksi mies mainitsi halunsa olla uskollinen avioliitossaan Domino Kirke-Badgleyn kanssa.

Nyt Badgley on jatkanut aiheesta puhumista Varietyn haastattelussa. Aiemmin muun muassa Gossip Girl -sarjassa nähty mies kertoo tehneensä urallaan monia seksikohtauksia, mutta ne eivät ole olleet hänen mieleensä aiemminkaan.

- Tuo osa Hollywoodia on ollut aina hyvin häiritsevä minulle. Tuo osa työstä ja tuo häilyvä rajanveto on aina ollut sellainen, jonka kanssa en halua oikeastaan olla tekemisissä, Badgley sanoo.

Mies lisää, että seksikohtausten vähentäminen minimiin on hänelle tärkeää hänen ”oikean elämänsä” kannalta. Tässä kohtaa tähti toistaa, että kyse on nimenomaan hänen suhteestaan vaimonsa kanssa.

- Uskollisuus suhteessani on tärkeää minulle. Se on itse asiassa yksi syy, miksi halusin ensin kieltäytyä roolista. En kertonut kenellekään siitä, mutta se on syynä, Badgley sanoo.

Badgley kertoi aiemmin podcastissaan, että You-sarjan luoja Sera Gamble oli hyvin vastaanottavainen hänen pyynnölleen vähentää intiimikohtausten määrää. Näyttelijän mukaan Gamble suostui pyyntöön mukisematta ja kiitteli häntä suoruudestaan.

Mies meni naimisiin puolisonsa kanssa vuonna 2017. Parilla on yksi lapsi.

Sarjamurhaaja Joe Goldbergista kertovasta You-sarjasta on julkaistu neljännen kauden ensimmäinen puolisko Netflixissä. Loput kauden jaksoista tulevat katsottaviksi 9. maaliskuuta.

Lue myös: Ginny & Georgia sai väistyä - suosikkisarjan uusi kausi nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lue myös: Suosikkisarja You:n uudesta kaudesta julkaistiin jännittävä traileri - sai fanit heti pauloihinsa

Lähteet: Huffington Post, Esquire 

Kilpailut

Uusimmat