Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow astui oikeuden eteen - eläkeläismies syyttää aivovamman tuottamisesta

22.03.2023 20:15 - Iiro Myllymäki

Oikeudenkäynnissä selvitetään vuoden 2016 lasketteluonnettomuuden tapahtumia.

Näyttelijä ja hyvinvointiyrittäjä Gwyneth Paltrow, 50, on astunut oikeuden eteen tiistaina 21. maaliskuuta alkaneessa oikeudenkäynnissä. Hänet on haastettu oikeuteen vuosien takaisesta lasketteluonnettomuudesta.

Eläkkeelle jäänyt silmähoidon ammattilainen Terry Sanderson, 76, haastoi Paltrow’n oikeuteen loukkaannuttuaan lasketteluonnettomuudessa helmikuussa 2016 Utahissa. Sanderson syyttää Paltrow’ta törmäämisestä häneen ja lukuisten vammojen aiheuttamisesta. Mies kertoo saaneensa onnettomuudessa aivovamman ja murtaneensa neljä kylkiluuta. Hän kertoo lisäksi saaneensa henkisiä vaurioita onnettomuuden takia. Sanderson syyttää näyttelijää myös siitä, että tämä yhdessä lasketteluopettajansa kanssa pakeni törmäyspaikalta antamatta hänelle apua.

Gwyneth Paltrow oikeudessa (kuva: AOP)

Sandersonin mukaan Paltrow hiihti häntä päin ”hallitsemattomasti” ja törmäsi häneen lujaa. Paltrow puolestaan nosti vastakanteen miestä vastaan ja kertoo, että mies törmäsi häneen eikä toisinpäin.

Sanderson haastoi ensin näyttelijätähden oikeuteen noin 2,9 miljoonasta eurosta, mutta sittemmin summa on alentunut noin 278 000 euroon. Paltrow puolestaan pyytää tapauksessa yhtä dollaria ja oikeudenkäyntikulujen kattamista.

On vielä epäselvää, todistaako Paltrow oikeudenkäynnissä. Paltrow’n lasten ja aviomiehen odotetaan todistavan oikeudessa. Oikeudenkäynnin odotetaan kestävän noin viikon ajan.

Lue myös: Gwyneth Paltrow paljastaa oudoimman hyvinvointivillityksen, johon on hurahtanut - otsonia peräsuoleen

Lue myös: Gwyneth Paltrow muistelee nuoruusvuosiaan - kokaiinia ja pöydillä tanssimista

Lähteet: CNN, Independent

Kilpailut

Uusimmat