Kuva: AOP / Tomi Natri

Vauvauutisia! Gogi Mavromichalisista tulee isä

30.03.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Mavromichalis kertoi asiasta hauskalla tavalla somessaan.

Yle Kioskista ja Gogin kantabaarista tuttu juontaja Constantinos "Gogi" Mavromichalis, 36, saa ensimmäisen lapsensa Sofia-vaimonsa kanssa. Mavromichalis on kertonut asiasta hauskalla tavalla Instagramissaan.

"Uusia tuulia osa 2/3. Meidän lemmikki kärpänen "Kärpyli" katosi tästä maailmasta täysin samaan aikaan kun uusi elämä alkoi vaimon sisällä. Sattumaa?", juontaja kirjoittaa.

Mavromichalis kertoi ensimmäisistä uusista tuulistaan jo aiemmin maaliskuussa, kun hän kertoi irtisanoutuneensa Yleltä. "Kärpylillä" juontaja viittaa sen sijaan hänen somessaan viime vuonna villinneeseen kärpäseen, joka vietti aikaa pariskunnan kotona. Mavromichalis kuvasi innokkaasti kärpäsen touhuja Instagramiinsa ja siitä nousi todellinen somehitti.

"Tää on järjetön teoria, mä tiedän, enkä mä halua kuulostaa miltään hihhulilta, mut mitä jos Kärpyli oli joku sielu joka testas meitä: Osataanko me pitää elävästä olennosta huolta? No ainakin me pidettiin pirun hyvää huolta Kärpylistä - 100%! Joten ehkä läpäisimme tulikokeen".

Julkaistu video alkaa ultraäänikuvalla, jossa näkyy seuraajille tuttu kärpänen. Pian kuva muuttuu kuitenkin ihmisen ultraäänikuvaksi. Taustalla soi dramaattinen musiikki.

"Joka tapauksessa, tää on nyt näistä uusista tuulista se suurin ja ihanin tuuli. Pieni tyttö on hyvin tervetullut meidän perheeseen ja ei malteta odottaa että tavataan hänet", Mavromichalis hehkuttaa.

Päivitys on kerännyt paljon onnitteluita.

"Onnea koko perheelle. Kai tytön nimeen tulee Kärpyli jossain muodossa?"

"Kuinka ihana uutinen. Onnea!"

"Onnittelut ja ihanaa odotusaikaa", kommenteissa intoillaan.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mavromichalis on palkittu Kultaisella Venlalla. Hän voitti yleisöäänestyksessä vuoden esiintyjän tittelin viime tammikuun gaalassa.

Lue myös: Yle: Christoffer Strandberg myöntää, että priorisoi kaiken muun oman aikansa edelle: "Olen miellyttäjäpersoona"

Lue myös: Yle: Yksi puheenaihe sytytti Gasellit-yhtyeen välille niin rajun riidan, että tuolitkin lähtivät lentoon

Kilpailut

Uusimmat