Kuva: AOP

Hilary Swank, 48, on saanut kaksoset, jakoi kauniin kuvan - "Ei ollut helppoa"

10.04.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Oscar-voittaja on tullut äidiksi.

Näyttelijä Hilary Swank, 48, on saanut kaksoset. Nainen kertoo Instagramissa, että hänen ja aviomies Philip Schneiderin lapset ovat saapuneet maailmaan. Kuvatekstin perusteella kaksoset ovat poika ja tyttö.

”Se ei ollut helppoa. Mutta voi pojat (ja tytöt) se oli sen arvoista. Hyvää pääsiäistä! Julkaisen tämän taivaisesta autuudesta käsin”, Swank kirjoittaa.

Kuvassa nainen tuijottaa merimaisemaa kaksoset sylissään. Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kyseessä ovat Hilary Swankin ja yrittäjänä työskentelevän Philip Schneiderin ensimmäiset lapset. Pariskunta tapasi ensin sokkotreffeillä, ja he seurustelivat puolentoista vuoden ajan ennen kuin menivät kihloihin vuonna 2016. Pari meni naimisiin kesällä 2018.

Hilary Swank ja Philip Schneider (kuva: AOP)

Swank kertoi raskaudestaan Good Morning America -ohjelman haastattelussa lokakuussa 2022.

- Olen halunnut tätä pitkään, ja seuraavaksi minusta tulee äiti. En tule olemaan äiti vain yhdelle, vaan kahdelle lapselle, Swank sanoi.

Tähti ei tuolloin kertonut laskettua aikaansa.

- Tämä on todellinen ihme. En voi uskoa tätä, Swank sanoi.

Hilary Swank on voittanut urallaan kaksi parhaan naispääosan Oscar-palkintoa elokuvista Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby.

Lue myös: Hilary Swank odottaa kaksosia - ensi kertaa äidiksi 48-vuotiaana

Lue myös: Gerard Butler muistelee vaaratilannetta P.S. Rakastan sinua -elokuvan kuvauksissa - Hilary Swank joutui sairaalahoitoon

Lähteet: Metro, People

Kilpailut

Uusimmat