Kuva: AOP

Kim Kardashianin veret seisauttava yllätys: Liittyy suositun kauhusarjan näyttelijäkaartiin

11.04.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian nähdään American Horror Storyn tulevalla tuotantokaudella.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, tullaan pian näkemään myös näyttelijänä. Kardashian nimittäin tähdittää tänä kesänä American Horror Storyn 12. tuotantokautta. Myös aiemmin sarjassa näytellyt Emma Roberts, 32, tekee paluun kauhusarjaan. 

Kardashian on kertonut tulevasta roolistaan sosiaalisessa mediassa. Tosi-tv-tähti jakoi Instagram-tilillään hyytävän trailerin tulevasta tuotantokaudesta. 

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kauhusarjan luojana tunnettu Ryan Murphy on kertonut The Hollywood Reporter - julkaisulle olevansa innoissaan Kardashianin liittymisestä näyttelijäkaartiin. 

- Kim on yksi maailman kirkkaimmista televisiotähdistä, ja olemme innoissamme saadessamme toivottaa hänet tervetulleeksi osaksi American Horror Story -perhettä, Murphy toteaa lausunnossaan. 

- Emma ja minä olemme innoissamme saadessamme työskennellä tällaisen kulttuurivaikuttajan kanssa, Murphy jatkaa.

Kardashianin roolin kerrotaan olevan hauska, tyylikäs sekä äärimmäisen kauhistuttava. 

American Horror Storyn 12. tuotantokausi perustuu Danielle Valentinen kirjoittamaan Delicate condition -teokseen. Elokuussa julkaistava teos kertoo Anna Alcott -nimisestä naisesta, joka on vakuuttunut siitä, että joku yrittää estää hänen haaveensa perheen perustamisesta. 

Tuleva rooli ei suinkaan ole Kardashianin ensimmäinen näyttelijäntyö. Hänet on nähty muun muassa CSI: NY -poliisisarjassa, Drop Dead Divassa sekä Beyond the Breakissa. Kardashian kuullaan myös ääninäyttelijämä Paw Patrol -elokuvissa. 

Lue myös: Kim Kardashianin lapset tekevät elokuvadebyyttinsä - esiintyvät valkokankaalla äitinsä kanssa

Lue myös: Kim Kardashian shoppaili kasuaalissa arkiasussa - tyylilleen kuitenkin uskollisena

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat