Kuva: Sanni Seppä

Saara Kotkaniemi ja Nicola Perot ovat saaneet lapsen - näyttelijä julkaisi kuvan pienokaisesta

17.04.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

"Elämä on parasta just nyt", Kotkaniemi on kirjoittanut hellyyttävässä julkaisussaan.

Näyttelijä Saara Kotkaniemi, 36, ja hänen kumppaninsa sveitsiläis-italialainen näyttelijä Nicola Perot, 32, ovat saaneet lapsen. Kotkaniemi kertoi raskaudestaan julkisuuteen helmikuussa ja nyt pariskunnan pienokainen on päässyt viimein vanhempiensa rakastavaan syliin.

Kotkaniemi on julkaissut somessaan kuvaparin, jossa toisessa hän istuskelee hymyillen sohvalla vielä raskaana ja toisessa kuvassa pienokainen nähdään äitinsä sylissä Kotkaniemen imettäessä häntä. 

"Kuvapari raskaus vs. äitiys. Ihanin uusi henkilö saapui maailmaan varhain eilen aamulla 15.4. ja illalla päästiin jo kotiin. Elämä on parasta just nyt", näyttelijä kirjoittaa hellyyttävässä julkaisussaan.

Voit katsoa julkaisun alta tai painamalla tästä.

Kotkaniemellä on entuudestaan yksi lapsi entisestä avioliitostaan muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirran, 39, kanssa. Kotkaniemi ja hänen ex-aviomiehensä ilmoittivat erostaan vuonna 2021 vuosien yhdessäolon jälkeen. Kotkaniemi julkisti uuden suhteensa Me Naisten haastattelussa, jossa hän kertoi myös ensimmäistä kertaa julkisesti saavansa toisen lapsen. 

Lue myös: Me Naiset: Saara Kotkaniemi on raskaana - kertoo miten uusperhekuvio Olavi Uusivirran kanssa sujuu

Lue myös: Uudessa kotimaisessa rikosdraamassa ratkotaan tositapahtumiin perustuvia rikoksia

Kilpailut

Uusimmat