Kuva: AOP

Me Naiset: Saara Kotkaniemi on raskaana - kertoo, miten uusperhekuvio Olavi Uusivirran kanssa sujuu

08.02.2023 11:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kotkaniemi on löytänyt kaikessa hiljaisuudessa itselleen uuden kumppanin, eikä hän ole ennen raskausuutisia tuonut suhdettaan julkisuuteen.

Näyttelijä Saara Kotkaniemi, 36, on raskaana, kirjoittaa Me Naiset. Kotkaniemi ja hänen ex-aviomiehensä muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirta, 39, ilmoittivat avioerostaan vuonna 2021 vuosien yhdessäolon jälkeen. Nyt Kotkaniemi on kaikessa hiljaisuudessa löytänyt itselleen uuden kumppanin. Näyttelijän avopuoliso ja lapsen isä on sveitsiläis-italialainen näyttelijä Nicola Perot, 32, jonka Kotkaniemi tapasi ensimmäisen kerran saksalais-suomalaisen Villi leikki -elokuvan koekuvauksissa 2019, jonka naispääosaan Kotkaniemi oli jo kiinnitetty. Elokuva kuvattiin kesällä 2021 ja parin rakkaus syttyi kaksikon kohdattua uudelleen Kotkaniemen avioeron jälkeen. Näyttelijä ei ole kertonut uudesta suhteestaan julkisesti ennen tätä.

- Elämä on yhtä aikaa pelottavaa ja ihanaa, sillä koskaan ei voi tietää, mitä tulee vastaan. Olen onnellinen ja onnekas, että vastaan on tullut myös tällainen hieno ihmissuhde, näyttelijä sanoo. 

Kotkaniemen mukaan uusperhekuvio on sujunut hyvin.

- Uusperhekuviomme on toiminut hienolla tavalla. Ajattelen, että on vain rikkaus, kun perheyhteisöön tulee enemmän välittäviä läheisiä, Kotkaniemi kertoo.

Vaikka Perot matkustaakin töiden perässä ympäri maailmaa pysyy perheen ykköskoti Suomessa. Yksi vaikuttava tekijä tähän on Kotkaniemen ja Uusivirran kouluikäinen esikoistytär. Parin esikoinen on jo omatoiminen ja itsenäinen tapaus ja näyttelijä odottaakin mielenkiinnolla vauvan tuomaa erilaista elämänvaihetta.

Maaliskuussa alkavassa Pohjoisen tähti -sarjassa Kotkaniemi näyttelee poliisia ja entistä MM-tason nyrkkeilijää, joka joutuu tekemään paluun kehiin. Näyttelijä kävi läpi avioliittonsa eroprosessia samaan aikaan, kun sarjaa harjoiteltiin.  

- Olin tosi onnekas, että henkilökohtaisen elämäni vaikeimpana vuonna minulla oli nämä kaksi suurinta rooliani. Niinhän elämässä yleensä menee: jos töissä menee hyvin, henkilökohtaisessa elämässä ei – ja päinvastoin. Nyt tuntuu kivalta olla vaihteeksi tässä tilanteessa, että kotona on onnellista, näyttelijä selittää.

Lue myös: Tositapahtumiin perustuvasta draamasarjasta julki lisätietoa - rooleissa muun muassa Mikko Leppilampi ja Minka Kuustonen

Lue myös: Olavi Uusivirran hyytävä julkaisu uutuussarjan kuvauksista saa herkimpien hampaat kalisemaan

Lue myös: Olavi Uusivirta paljastaa tv:ssä suurimman pelkonsa - "Uskon, että minut valtaisi kauhu"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat