Kuva: AOP

Keanu Reeves hempeili naisystävänsä Alexandra Grantin kanssa punaisella matolla - katso suloiset kuvat

18.04.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Reeves ja Grant julkistivat suhteensa vuonna 2019.

Näyttelijä Keanu Reeves, 58, asteli viikonloppuna punaiselle matolle yhdessä naisystävänsä Alexandra Grantin, 50, kanssa. Harvoin punaisella matolla yhdessä poseeraava pari ilahdutti kuvaajia jakamalla hellän suudelman salamavalojen välkkeessä. Pariskunta osallistui Los Angelesissa järjestettyyn Museum of Contemporary Art -gaalaan.

(kuva: AOP)

Reeves oli pukeutunut tummaan pukuun ja solmioon, kun taas Grantin päällä nähtiin kaunis kukkakuvioinen, punainen mekko.

(kuva: AOP)

Reeves ja Grant julkistivat suhteensa vuonna 2019. Hollywood-tähti on harvoin puhunut suhteestaan kuvataiteilijaan, mutta hän mainitsi kumppaninsa hiljattain People-lehden haastattelussa, kun häneltä kysyttiin viimeisintä hänen kokemaansa autuuden hetkeä.

- Pari päivää sitten rakkaani kanssa. Olimme sängyssä, ja meillä oli yhteys. Hymyilimme, nauroimme ja kikatimme. Se tuntui mahtavalta. Oli vain niin mukava olla yhdessä, Reeves sanoi.

Kaksikolla oli jo ammatillinen suhde keskenään ennen kuin välit syvenivät. He ovat tehneet yhteistyötä kahden yhdessä julkaistun kirjan merkeissä.

Lue myös: Matthew Perry esittää kyseenalaisia kommentteja Keanu Reevesistä elämäkerrassaan - moni suuttui

Lue myös: Frozen-tähden mielestä Keanu Reeves on aikamme suurin näyttelijä - "Hän nosti rimaa kaikille"

Lähteet: CNN, ABC

Kilpailut

Uusimmat