Kuva: AOP / AOP

Matthew Perry esittää kyseenalaisia kommentteja Keanu Reevesistä elämäkerrassaan - moni suuttui

27.10.2022 20:45 - Iiro Myllymäki

Frendit-tähti on nyt pyytänyt kirjalausuntojaan anteeksi.

Frendit-tähti Matthew Perryn, 53, pian ilmestyvä elämäkertakirja on ollut monissa otsikoissa. Perry kertoo kirjassa avoimesti muun muassa päihderiippuvuuksistaan.

Nyt monet ovat pahastuneet Perryn kirjassaan esittämistä kommenteista, jotka liittyvät näyttelijäkollega Keanu Reevesiin, 58. Mediassa julkaistun ennakkokatkelman perusteella Perry ottaa Reevesin esiin useampaan otteeseen kyseenalaisissa kohdissa.

”Miksi omaperäiset ajattelijat kuten River Phoenix ja Heath Ledger kuolevat, mutta Keanu Reeves on edelleen keskuudessamme?” Perryn kerrotaan kirjoittavan yhdessä kohtaa.

Reevesin nimi mainitaan vastaavalla tavalla myös toisessa kohtaa kirjaa. Perry kertoo ystävänsä ja kollegansa Chris Farleyn kuolemasta yliannostuksen seurauksena 33-vuotiaana. Perry avaa kirjassa, miten hän reagoi tietoon Farleyn kuolemasta.

”Löin nyrkillä reiän Jennifer Anistonin pukuhuoneen seinään, kun sain tietää. Keanu Reeves on edelleen keskuudessamme”, Perry kirjoittaa.

Reeves tunnetaan yhtenä Hollywoodin pidetyimmistä näyttelijöistä, joten ei ole ihme, että Perryn kirjoitukset ovat kohottaneet monia kulmakarvoja. Sosiaalisen median kommenteissa Reevesin mainitsemista on pidetty tarpeettomana ja jopa loukkaavana.

Nyt Matthew Perry on pahoitellut kirjoituksiaan Matrix-tähteen liittyen.

- Olen itse asiassa Keanun iso fani. Valitsin vain satunnaisen nimen, mikä oli virhe. Pyydän anteeksi. Minun olisi pitänyt käyttää omaa nimeäni, Perry sanoo Deadline-julkaisulle antamassaan lausunnossa.

Perryn omaelämäkerta Friends, Lovers and the Big, Terrible Thing julkaistaan marraskuun 1. päivä.

Lue myös: Jennifer Aniston sanoi Frendien kuvauksissa Matthew Perrylle paljastavat sanat - riippuvuus ei ollutkaan salaisuus

Lue myös: Matthew Perry kertoo, miksi erosi Julia Robertsista - 'Olin vakuuttunut, että hän jättää minut'

Lähteet: Metro, Deadline

Kilpailut

Uusimmat