Kuva: All Over Press

Radio Nova Festivaalin aikataulut julki - Black Eyed Peas päättää festariviikonlopun

21.04.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Festivaalilla esiintyvät muun muassa Black Eyed Peas, Adam Lambert, Gasellit sekä Apulanta.

Helsingin Suvilahdessa 16.-17. kesäkuuta pidettävä Radio Nova Festivaali on julkistanut artistien esiintymisaikataulun.

Perjantain 16. kesäkuuta illan päättää päälavalla Adam Lambert. Lauantain 17.6. viimeinen päälavan esiintyjä on puolestaan Black Eyed Peas.

Perjantaina isoimmilla lavoilla nähdään lisäksi Gasellit, Samu Haber, Apulanta, Kuumaa, Kelis ja Rag'n'Bone Man. Lauantaina niille nousevat puolestaan myös The Rasmus, Elastinen, ABREU, Gettomasa, Juha Tapio, Icona Pop ja Anastacia.

Radio Nova Festivaali on paljon muutakin kuin pelkkää musiikkia. Luvassa on huippuesiintyjien lisäksi paljon sellaista, mitä perinteiseltä musiikkifestivaalilta ei osaisi odottaa viinijoogasta karaokeen ja speed datingistä pussauskoppiin. Kaiken lisäksi taiturimaiset sirkustaiteilijat ja tulennielijät viihdyttävät festivaalivieraita koko viikonlopun ajan.

Festarin ulkolavojen lisäksi yleisö pääsee tutkailemaan myös sisätilojen erikoisohjelmaa. Tiivistämössä nähdään molempina tapahtumapäivinä muiden muassa Talent Suomesta tuttu viulutaituri Oneviolin sekä kansainvälisesti palkittu dragtähti Marko Vainio, joka tuo mukanaan mittavan kattauksen ulkomaisia ja kotimaisia supertähtiä Celine Dionista Haloo Helsinkiin.

Luvassa on mittava kaksipäiväinen kansainvälinen tapahtuma, jossa esiintyy kolmella erityylisellä lavalla yhteensä yli 30 artistia.

Artistien aikataulu kokonaisuudessaan löytyy täältä: www.radionovafestivaali.fi/ohjelma/

Radio Nova Festivaalin promoottorina ja tuotantoyhtiönä toimii Loud'n Live Promotions Oy.

Lue myös: Pussauskoppi ja speed datingia - Radio Nova Festivaalin alueohjelma on julkistettu

Lue myös: Radio Nova -festivaalin artistikattaus täydentyy - mukaan Anastacia ja viisuvoittaja

Kilpailut

Uusimmat