Kuva: Shutterstock

Pussauskoppi ja speed datingia - Radio Nova Festivaalin alueohjelma on julkistettu

12.04.2023 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Radio Nova Festivaali järjestetään 16.-17. kesäkuuta.

Helsingissä Suvilahdessa järjestettävän Radio Nova Festivaalin alueohjelma on julkistettu. Festivaali järjestetään 16.–17. kesäkuuta.

Festivaalin alueohjelma rakentuu monesta elementistä viinibaareista pussauskoppeihin ja glittertelttaan, jossa juhlijat pääsevät ehostautumaan halutessaan. Viinistä pääsee nauttimaan myös viinijoogassa.

Elämyksellisyyttä ja lämpöä alueelle tuovat taitavat sirkustaiteilijat ja tulennielijät. Alueelta löytyy myös photobooth-pussauskoppi, jossa voi ikuistaa suudelman oman rakkaansa kanssa. Jos omaa mielitiettyä ei vielä ole, sellaisen voi löytää festareilla järjestettävästä speed datingista.

Festareiden aikana pääsee nauttimaan myös festarikaraokesta. Hurjapäille on luvassa mahdollisuus benjihyppyyn.

Tiivistämön sisätiloissa pääsee kuuntelemaan Talent Suomestakin tuttua viulistia Oneviolinia, eli Pekka Niemeä. Tiivistämössä nähdään myös drag queen Marko Vainio.

Alueohjelmaan tulee myöhemmin vielä lisää lisäyksiä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Radio Nova Festivaalilla esiintyvät muun muassa ulkomaiset tähdet Adam Lambert, Anastacia, Kelis ja euroviisuvoittaja Kalush Orchestra. Kotimaisista artisteista esiintymässä nähdään muun muassa Samu Haber, Abreu, The Rasmus ja Apulanta. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä. Lipunmyyntiin pääsee tästä linkistä.

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Radio Nova -festivaalin artistikattaus täydentyy - mukaan Anastacia ja viisuvoittaja

Lue myös: Adam Lambert paljastaa asian, josta ihmiset yllättyvät hänet tavatessaan

Kilpailut

Uusimmat