Kuva: AOP

Täydelliset naiset -sarjan lapsitähti sairastui roolin myötä syömishäiriöön - "Se oli järkyttävää"

24.04.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Madison De La Garza aloitti sarjassa ollessaan vasta 6-vuotias.

Näyttelijä Madison De La Garza, 21, tunnetaan parhaiten Täydelliset naiset -tv-sarjasta, jossa hän aloitti ollessaan vasta 6-vuotias. Nyt vuosien jälkeen De La Garza on kertonut Heart of the Matter -podcastissa, että hänelle kehittyi roolin myötä syömishäiriö. Hän muistaa näännyttäneensä itseään ensimmäistä kertaa jo 7-vuotiaana, saadessaan järkyttävää katsojapalautetta hahmostaan.

- Monet lähestyivät asiaa siltä kannalta, että he olivat 'huolissaan terveydestäni'. Itse uskon, ettei se ole totta, vaan se oli tekosyy jonka avulla tuomita 6-vuotias.

Näyttelijän hahmo kirvoitti keskustelua netissä ja hän kertookin viettäneensä paljon aikaa netissä ja lukeneensa epämiellyttäviä asioita itsestään.

- Käytin todella paljon aikaa lukiessani kommentteja ja useimmat niistä olivat hirveitä. Niissä haluttiin minun kuolevan sen takia miltä näytin. Se oli järkyttävää. Ja tämä oli silloin, kun olin 7-8-vuotias, näyttelijä kertoo.

De La Garza näytteli sarjassa Eva Longorian, 48, hahmon Gabrielle Solisin lasta.

- Koko hahmoni vitsi oli siinä, että Eva oli laiha ja kaunis malli ja hänen tyttärensä osoittautui täysin sen vastakohdaksi. Luulen, että hän oli hyvin tietoinen siitä, että se tulisi vaikuttamaan minuun.

Näyttelijä kertoo, että Longoria tuki häntä parhaansa mukaan, mutta he eivät koskaan puhuneet asiasta suoraan.

- Emme koskaan puhuneet juuri tästä, mutta Longoria teki parhaansa saadakseen minut tuntemaan itseni kauniiksi ja erityiseksi.

Kannustavat sanat eivät kuitenkaan riittäneet, vaan ilkeät palautteet pääsivät luonnollisesti nuoren näyttelijän ihon alle.

- Kommenttien lukeminen vaikutti ehdottomasti mielenterveyteeni ja lopulta siihen, että sairastuin syömishäiriöön todella nuorena, De La Garza muistelee.

De La Garza näytteli sarjassa neljän vuoden ajan ja hän aloitti sarjassa sen viidennellä tuotantokaudella. Sarjaa tehtiin yhteensä kahdeksan kauden verran vuosina 2004-2012.

(kuva: AOP)

Lue myös: Sanna Marin poseeraa bilekohuun viittaavan näköispatsaansa kanssa - emojivalinta kertoo kaiken

Lue myös: Zendaya yllätti Coachella-yleisön: Esiintyi artistina festivaalilla

Kilpailut

Uusimmat