Kuva: AOP/Shutterstock / AOP/Shutterstock

Entiset rakastavaiset Pete Davidson ja Kim Kardashian kohtasivat Met-gaalassa

02.05.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kim Kardashian ja Pete Davidson erosivat viime elokuussa yhdeksän kuukauden mittaisen suhteen jälkeen.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, ja koomikko Pete Davidsonin, 29, kohtasivat toisensa hiljattain järjestetyssä Met-gaalassa. Entisten rakastavaisten kohtaaminen tallentui kameralle. 

Kuvissa nähdään Fendin pukuun sonnustautunut Davidson ja Schiaparellin iltapuvussa häikäissyt Kardashian keskustelemassa. Kuvassa esiintyy myös niin ikään gaalaan osallistunut Usher.

Kuvan kohtaamisesta voit katsoa täältä.

Met-gaala on erityinen tilaisuus entiselle pariskunnalle. Kardashian ja Davidson tapasivat ensimmäisen kerran toisensa vuonna 2021 järjestetyssä gaalassa. 

- Hän oli kysellyt numeroani, Kardashian kertoi Not Skinny But Not Fat -podcastissa viime vuonna.

- Näin hänet Met-gaalassa ja tiesin hänen isännöivän Saturday Night Livea, mutta minua ei ollut kutsuttu vielä ohjelmaan. Hän tuli luokseni ja puhuimme Saturday Night Livesta, Kardashian muisteli podcastissa.

Kaksikko tapasi uudelleen lokakuussa 2021, kun Kardashian vieraili Saturday Night Live -ohjelmassa. Pian kaksikon välille syttyikin romanssi.

Pariskunta osallistui niin ikään viime vuonna yhdessä Met-gaalaan. Tuolloin Kardashian edusti edesmenneen näyttelijä Marilyn Monroen iltapuvussa.

Viime elokuussa pariskunta kertoi suhteensa päättyneen. Erosta huolimatta Kardashianin ja Davidsonin kerrottiin pysyneen ystävinä.

Lue myös: Ero ei katkeroittanut Kim Kardashiania ja Pete Davidsonia - pitävät edelleen yhteyttä toisiinsa

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson ovat eronneet - suhde kesti yhdeksän kuukautta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat