Kuva: AOP

Beyoncén lapsi on kuin ilmetty äitinsä - somessa ihastellaan kaksikon yhdennäköisyyttä

15.05.2023 11:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Beyoncén lapsi Blue Ivy on kuin miniversio äidistään.

Beyoncéa, 41, pidetään yhtenä tämän ajan vaikutusvaltaisimmista artisteista. Artistin vuosia odotettu maailmankiertue on vihdoin alkanut, ja sen avauskonsertti pidettiin Tukholmassa Friends-areenalla 10. toukokuuta. Beyoncé esiintyi Tukholmassa kahden illan verran. Kiertue juhlistaa viime vuoden Renaissance-albumia.

Avauskonsertin yleisöstä löytyi myös kaksi supertähden suurta fania: hänen aviomiehensä Jay Z, 53, ja pariskunnan vanhin tytär Blue Ivy Carter, 11. Kaksikko seurasi silmä tarkkana, kun Beyoncé järjesti faneilleen unohtumattoman illan.

Artistin fani jakoi isä-tytär-kaksikosta Twitteriin videon, jonka tekstiksi hän kirjoitti vapaasti suomennettuna: ”Manageri Ivy oli paikalla varmistamassa, että kaikki sujuu hyvin.”

Blue Ivy on pukeutunut videolla väljään mustaan t-paitaan sekä suurin korvarenkaisiin. Hän on siis kuin ilmetty äitinsä. Video sai fanit vertaamaan Blue Ivyä Beyoncéen ja ihastelemaan kaksikon yhdennäköisyyttä.

Beyoncé ja räppäri Jay Z ovat kolmen lapsen vanhempia. Blue Ivyn lisäksi heillä on kaksoset Rumi ja Sir, jotka täyttävät 6 vuotta ensi kuussa.

Lue myös: Beyoncén maailmankiertue alkoi räjähdysmäisesti - artistin yllä nähtiin huimia asukokonaisuuksia

Lue myös: Beyoncé teki historiaa - kaikkien aikojen eniten Grammy-voittoja

Lue myös: Beyoncé kertoo lähtevänsä maailmankiertueelle - lähin konsertti Tukholmassa

Kilpailut

Uusimmat