Kuva: AOP / Tomi Natri

HS: Minna Haapkylä kommentoi näpistyskohua - "Nyt mua jo naurattaa"

10.06.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Näyttelijä haluaa käyttää erikoista tarinaansa hyväkseen tulevassa tv-sarjassa.

Näyttelijä Minna Haapkylä joutui kohun keskelle huhtikuussa, kun Seiska uutisoi näyttelijän syyllistyneen myymälävarkauteen helsinkiläisessä kauppakeskuksessa. Rangaistusmääräyksen mukaan Haapkylä oli jättänyt itsepalvelukassalla useita kaupan tuotteita rekisteröimättä ja maksamatta. Vartijat nappasivat näyttelijän kiinni kaupassa.

Haapkylä tuomittiin päiväsakkoihin näpistyksestä, lievästä petoksesta ja lievästä vahingonteosta. Haapkylä on kertonut mediassa selkkauksen olleen väärinkäsitys.

Nyt 10. kesäkuuta 50 vuotta täyttävä näyttelijä on antanut Helsingin Sanomille haastattelun, jossa hän kommentoi myös keväällä tapahtunutta näpistyskohuaan. Haapkylä kuvailee haastattelussa tilannetta "kafkamaiseksi painajaiseksi", josta hän ei kuitenkaan halua kertoa liian tarkasti, sillä hän haluaa käyttää tarinaansa hyväkseen tulevassa tv-sarjassa.

- Nyt mua jo naurattaa koko asia, ja näen siinä huumoria, mutta en aio pilata kohtausta kertomalla siitä etukäteen toimittajalle, joka saattaa kirjoittaa mitä sattuu, Haapkylä kertoo HS:n haastattelussa.

(kuva: AOP / Tomi Natri)

Haapkylä on näytellyt useissa suomalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa FC Venus ja Kuutamolla. Hän aloitti elokuva- ja tv-tuottajan opinnot Aalto-yliopistossa vuonna 2013 ja nykyään hän tekee töitä tuottajana näyttelemisen sijaan.

Lue myös: IS: Sofia Zida kommentoi viimein Andy McCoyn ja Maria Veitolan kohujaksoa

Lue myös: KK: Kikka kuoli sittenkin lääkkeisiin eikä sydänkohtaukseen

Lue myös: Pikku Kakkonen muistelee edesmennyttä Jaakko Loukkolaa koskettavassa muistokirjoituksessa

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat